Milamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 aranızda orada yazar olanlar vardır diye soruyorum ne oldu bu siteye giriyorum reklam fln çıkıyor konulara bakılmıyor :-/ şimdi turkcell reklamı var geçende aviatormudur nedir o filmin reklamı vardı ne oldu hacklendi mi yoksa okuyucularını dellendirmek için yeni bir yol mu keşvettiler?????[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 adamlar şimdi de reklam işinden para kırıyolar[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Benim gibi miğferdibi yazarı olarak adlandırılan 6. nesil yazarların çaylaklıklarının sona ermesiyle bizim çaylak olduğumuz dönemde yaptığımız hatalı entry'lerin düzenlemesi yapılıyo. :D PS: Kulanıcı girişi yapıp dün seçeneğini tıklarsan olayları 1 gün gecikmeli olarak takip edebilirsin :-P[signature][hline]There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 22 Şubat 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar