gimli_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Adamlar ne tür müzik yapıyor?Geçen gün kliplerini izledim koyunlar falan vardı garip bir klipti adamların söylediklerinden birşey anlamadım.[hline][b]Gimli[b]
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Biraz Athena, biraz Duman, biraz da Offspring tadına sahip bi müzik yapıyorlar :) İlk albümleri çıkalı bayaa oldu (sanırım 2000) daha sonra yeni albüm yaptılar mı bilmiyorum[hline]Ghost of The Navigator
waxwing Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 iyi bi davulculari vardi yalan dostum ask diye bisey yok gibi bi parçanin klibi ile çıkmışlardi başkada bşi bilmoyorum[hline]Plugged in and ready to fall
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yakında onalrad duman gibi bir ikicover ladönerlerpiyasa olurlar bizim okulagelirlerkonsereyine izdihamolur bu sefer ben karaborsa yaparım o akşamyine güvenlkikte olurum o akşamyine her tarafıma ağrılar girer ve ertesi gün "BabacumMostors' unofficial Kurban Concert report" diye konu açarım[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kurbanlık koyun gibi grup ehehe:D[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni!
furry_frog Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 1. albümü hala severek dinlerim. ikinci albüm demoları die 4.08 sn lik bi mp3 yapmışlar baya güzele benziyor ikinci albümde. yakinlarda cikar heralde.
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kurban bayramındayız cokbir sey beklemeyin :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 sağlam bi grup metallica konserinde alt grup olarak yaptıkları bi ilginçlik var number one da korn çaldıran şahsiyetlerdir kendileri[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes...
Demise Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kendi çapınca le vasatın üstüne çıkamayan bi gruptur..bana göre..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Öne çıkan mesajlar