gimli_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Adamlar ne tür müzik yapıyor?Geçen gün kliplerini izledim koyunlar falan vardı garip bir klipti adamların söylediklerinden birşey anlamadım.[hline][b]Gimli[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Biraz Athena, biraz Duman, biraz da Offspring tadına sahip bi müzik yapıyorlar :) İlk albümleri çıkalı bayaa oldu (sanırım 2000) daha sonra yeni albüm yaptılar mı bilmiyorum[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 iyi bi davulculari vardi yalan dostum ask diye bisey yok gibi bi parçanin klibi ile çıkmışlardi başkada bşi bilmoyorum[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yakında onalrad duman gibi bir ikicover ladönerlerpiyasa olurlar bizim okulagelirlerkonsereyine izdihamolur bu sefer ben karaborsa yaparım o akşamyine güvenlkikte olurum o akşamyine her tarafıma ağrılar girer ve ertesi gün "BabacumMostors' unofficial Kurban Concert report" diye konu açarım[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kurbanlık koyun gibi grup ehehe:D[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
furry_frog Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 1. albümü hala severek dinlerim. ikinci albüm demoları die 4.08 sn lik bi mp3 yapmışlar baya güzele benziyor ikinci albümde. yakinlarda cikar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kurban bayramındayız cokbir sey beklemeyin :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 sağlam bi grup metallica konserinde alt grup olarak yaptıkları bi ilginçlik var number one da korn çaldıran şahsiyetlerdir kendileri[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kendi çapınca le vasatın üstüne çıkamayan bi gruptur..bana göre..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar