Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir server için fikirlerinizi bekliyoruz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi mesela ben bs yim .
Uzun zmn mining kasıyorum oreumu eritip bankaya koyuyorum .
cok yuklu iron oreum war onu o 2.5 saatte kasıorum asıyorum capi dusuo skiller ..
Bunun için bişe getirilcekmi cunku bole kısa sürede cok yuksek sewiyelere ulasılabilio . Bu cooking vesaire gibi skillerdede böle .
Bunu aşdıımızda bi uyarı vercekmi oyun ?
GMlerde bizim gibi skill kascakmı yada app mi gelcekler karsımıza onnarada işlesin bu sistem :)
( Zeki Mürende Bizi Görecekmi? )[hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Mesaj tarihi:
diyelimki ben meditation kastım
2.5 saat sonunda 6.0 gainimi aldım...
sonra gittim biraz takıldım 30dk felam chat leştim rp yaptım... ardından gittim biraz daha kastım 6.0 gain daha aldım 2.5 saat daha geçti son kastıgım 6.0 gain duser mi? yani demek sitedigim bir gunluk yani 24 saatlik periyotta bir skill isadece 2.5 saat mi kasabilecegiz bu nasıl bir mantık belki asmıs bir hayvanız 24 saat skill kasmak istiyoruz cok sacma...

gormeden bir sey diyemem buyuk konusmak gibide olmasın ama birsuru bug felam fixlendi demişsiniz... pek sanmıyorum gerçi ama...
bu arada tr deki hatlar ve sistem yapısıyla lagsız third dawn oynuyabilecegimizi nasıl iddia edembiliyorsunuz?
kullanıcı sınırı olucak mı?
Hangi ingiliz şirketi bir türk ogrenciye güveniyor?[hline]Lord Mystery Rud
He ownz j0o
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Aralardaki soruları topluca cevaplayacağım.
Ya skill ve stat artışında çok soru var. Kısaa şöyle cevaplayayım. Eğer bug abuse etmiyorsanız (ki menasoft yani sphere in yapımcısı olan firma tarafından bugları en aza indirilmiş dünyanın en iyi 4 serverı arasında gösterildi) siz bu sistemin işlediğini anlamayacaksınız. Burdaki bütün scriptler ve sistem 1 yıldan uzun bi süredir 100 kişi tarfından test edildi. Yani server 1 yılda uzun süredir açık. En az 100 playerla test edilmiş oldu.

Gelelim diğer bir soruyo. Bize sıklıkla sorulan soru. Sisteminiz kaldıracakmı. İlk mesajımda belirttiğim gibi biz Bir Ultima Serverı değili bir online gaming portalı kuruyoruz. Bu yüzden açılmamız zaman alıyor. Aslında şu an server 700 kişiden fazlasını kaldırabilcek güçte ve server hazır. Ancak belirttiğim gibi büyük bir portal olcağı için bir çok maddi sorunla karşılaşıyoruz. Ve hızımız bu yüzden azaldı. Türkiyede halen sponsorluk kavramı ve gençlere yatırım büyük patronların beyninde oluşmadığı için bir çok masrafı biz kendi cebimizden karşılıyoruz. Bize bu yolda köstek olan patronlara karşı sizin bize destek olmanızı bekledik. Ve umduğumuzu aldık. Sıra bize geldi ve verilen sözü zamnında olmasa bile en yakın vakitte yerine getireceğiz.

Ayrıca bu ultima serverında oynayan türk arkadaşlarımız bu projeyi duyunca bize şunu belirttiler. Herhalde bu server Türkiye de açılırsa bizim oyuncular kafayı yer.
Belirttiğim gibi siz şu ana kadar ultima oynamadığınızın farkına varacaksınız.

Diğer bir soruda ingiliz şirketinin bize güvenmesi.
O bahsi geçen şirket bir online gaming portalı. Ve hatırı sayılır derecede playerı var. Ama bu şirkei kuranda bir universite öğrencisi. Sorun öğrenci falan olmakda değil. Sorun bir işi başarmanız. Aldığınız hizmettir buradaki olay.. Yani sen zevk alarak burada zamanını geçirebiliyorsan senin için iş bitmiştir. İsterse şirketi kuran 2 yaşındaki bir bebek olsun.

Söyleyeceklerim bu kadar.. Bize destek veren herkese teşekkürler. Sorularınızı alabilirim. Sırf uo değil her hangi bir oyn hakkındada olabilir..
Mesaj tarihi:
1- UO Serverınızda kullanacağınız emulator POL mu yoksa Sphere mi?[hline]------------------------------------------------------------------
http://www.netroof.net
------------------------------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Siz bunları yapabilecekmisiniz? Yapsanız bile bu bir freeshard olmakdan çıkar direk para istersiniz eminim ve ayrıca Türk oyuncusu yenilik sever fakat oyunun oynanış tarzını değiştirirseniz hiç bişi olmaz herkes bildiği serveda oynamaya devam eder. Ben hayatımda tek bir world bilirim o da SNN in world u. Snn anılarımı hiç unutmam. Neydi o günler pehh. The Turk, Azazel, Dark, Duke, Esposito, Absolut, Samwise.... O zamanlar herşey farklıydı. İnsanlar mükemmeldi. Çok kalite serverdı yani. Ama Birofilo abimiz kapadı serverı çok özledim snn i çoook. ::(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Emulatorumuz spheredir.

Ayrıca biz bunları yapmaya çalışıyoruz. Para falan istemiyoruz ve istemiyeceğiz. Ayrıca bizim neden bu serverı açtığımız belli. Türkiyede ileride kalıcı olarak kalan Ultima playerlarını serverımızda tutmak. Başka bir amacımız yok..
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Shardımız hatlarımız hazır hale geldı sonunda.. Sadece hatların bakımları ve ayarlamaları yapılıyor. İnşallah daha aksılık cıkmaz. Zaten 100 lerce aksilik başımızı iyice ağrıttı. Beğeneceğınıze emınız. Sıtemızde bıtmek uzere..

Comıng soon..
Mesaj tarihi:
Shardımız hatlarımız hazır hale geldı sonunda.. Sadece hatların bakımları ve ayarlamaları yapılıyor. İnşallah daha aksılık cıkmaz. Zaten 100 lerce aksilik başımızı iyice ağrıttı. Beğeneceğınıze emınız. Sıtemızde bıtmek uzere..

Comıng soon..
Mesaj tarihi:

Comıng soon..
Mesaj tarihi:
merak ettım delı gibi kasarım ben bu serverda hosuma gıttı ama ben bı hayvanım ve bı skıllı 2-3 guınde gmlerım ben nası aksıcam bekı sımdı[hline]Hepsi Gerçek...!
----------------
Retired Player Waroş [Slyveria]
Retired Player Celine [Nebula]
Retired Player Nino [Sanane]

Mesaj tarihi:
ben banlanan charım Waroş un mınnıg ı bı gunde gmlemıstım o char 1 haftalıktı be :D[hline]Hepsi Gerçek...!
----------------

Mesaj tarihi:
daha açılmaı ama forum oldu 8 sayfa[hline]Hepsi Gerçek...!
----------------

• 6 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Edite chare denmi$ fakat bir gm 2.4 saatte o skillin articak maksimum gaini kadar arttirirsa skilli ve bunu surekli 2.4 saatte tekrarlarsa server kac x destekliyorsa o kadar x olur eger yanli$ anladiysam yani gunde sadece belirtilen gain kadar arti$ varsa o zaman da her gun edit yapar ve gundeysede muthi$ bir skill arti$i engellemesi olur ama yanli$ anladiysam dediklerimin hich biri degilse ki ole bi$i olamaz aklim almadi o zaman tebrik ederim bende katilirim serveriniza..
  • Yeni Oluştur...