Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir server için fikirlerinizi bekliyoruz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşım en azından ben server açtım ip bu client bu sayfa bu deyip gelin oynayın dememişsin bu hoşuma gitti. Ama bir server açmak o kadar kolay birşey olmasa gerek, Biliyorsunuz çoğu server maddi sorunlar yüzünden kapanıyor veya kapandı, insanlar aradığı şu, ben kendimden örnek veriyorum mesela oyuna başladığı zaman statlarla uğraşmak istemiyor skiller bi şekilde arttırılır ama insanlar biraz daha kolaylık arıyor ha yanlış anlamayın bu demek değil ki 3X 5X başlatın falan demek istemiyorum en azından başlandığında insanların zevk alacağı paylaşımı öğrenebilecekleri bir çerçevede oyun oynamak her zaman zevk verir, Birde serverın durumu önemli tabii örnek vermek zorundayım nebula, Lost Myth vs vs gibi serverların durumu malum 10 dakika oynuyorsun 2 gün geriye alınıyor yeniden yani sıfırdan karakter açıp oyun oynamanın hiç bir zevki kalmıyor. Eleştriye ne kadar açıksınız bilemem ama benim düşüncelerim şu, şu script şöyle bu script böyle demek yerine (ki insanların duymak istediği bu) yeni serverdan beklentileriniz neler olmalı gibi bir soru olabilirdi. ;) Yanlış anlamayın bende bilgisayar programcısıyım script yazılır bir şekilde scriptlerin özellikleriyle değil serverinizda olacak bazı özelliklerle kendinizi kanıtlarsınız ancak bu özelliklerin ne olduğunu söylememi beklemessiniz umarım bunlar basit ve açık şeyler zaten. Bu şekilde insanlar sizin bu işi bildiğinizi düşünür bu şuna benzer hani bir lafı pat diye söylersin (afedersiniz) ulan bunu bende biliyorum der karşınızdaki ama söyleyeceğiniz veya yapacağınız şeyi dolaylı şekilde ilgi çekici hale getirip yapar anlatırsanız o zaman insanların gözünde biryerlere gelirsiniz. Laflarımla başınızı ağrıttıysam özür dilerim ama bunlar gerçek olan şeyler yapmanız gereken script deil insanların isteklerine karşılık vermek bilmem anlatabildimmi. Birde böyle birşey yapmak deil böyle bir işe kalkışmak dahi bir istektir demek isterdim aslında ama öyle bir hale geldi ki program çeken bende server açtım diyor, umarım ki sizin böyle birşeye kalkışmamanızdır yapacaksanız hakkıyla yapın derim. Ve her türlü desteğede hazırım sizi kutluyorum inşallah başarırsınız. BAŞARILAR.

Mesaj tarihi:
bi dakka ya ben bi seyi anlamadim simdi ben 2 inlor atcam 0.1 aratacak sora 20 dakka sora 2 inlor daha yapcam gene 0.1 artacak sora 20 dakka sora gene 2 inlor gene0.1 skill bolemi yani
Mesaj tarihi:
ya yanlış anlaşılmış şu skill olayı mesela 1 saat boyunca istediğiniz kadar macroya bırakın skill 2.0 artıyor mesela (sallıyorum rakamları)
diyelim skilliniz birden bire nasıl olduysa 100.0 a çıktı 0 dan
2.5 saat içinde tekrar eski haline dönüyor yani saat 1 ile 2 arasında skill artıyo dier zamanlarda artıyo gibi bişe sözkonusu değil ha bu arada cevap yazıyorum fakat server ile alakam yok sadece yazıyı yazan arkadaşımdır bu konuları daha önce konuştuğumuzdan dolayı biraz bilgim war bu yüzden bazı şeylere cevap yazıyorum..
Mesaj tarihi:
kusura bakma butun mesajları okuyamadım
ama open source bi emulator kullanıoruz falan diodunuz

açılcak dünyanın emülatörü sphere diil di mi?
sphere se source unu nerden buldunuz? dediiniz adamlar nerden bulmuş?
Mesaj tarihi:
Serverimiz gecici bir sureligine, belirlenen bir takim buglarin fixlenmesi icin bakima alinmistir.Yetkili arkadaslar gecelerini gunduzlerine kataraktan calisiyorlardir.Hatta Ao camiasindan lvl 150-200 arasi Fixerlarinda destegini almaktayiz.Sizlerden hosgoru ve sabir beklemekteyiz.İyi gunler...

*Her yeni serveri gordugunde istemeden de olsa bu tip metinler aklina gelir*[hline]DaRTaGnaN[DS]

[Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 02 Temmuz 2002 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
server ı actıgınızda buraya lınkını koyunda bızde oyuna gırelım oke sahsen ben cok merakla beklıyorum SAYGILAR

*HERSEY DİLEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN*
Mesaj tarihi:
İşşallah bahsettiğiniz server MPZ dir. Bir ara girip baktım adamlar hakkaten kendilerini aşmış Değilse bile fikir olarak bile olsa bi girip bakılmalı bence[hline]I love UO!
Mesaj tarihi:
said:
Dartagnan_DS, 02 Temmuz 2002 01:34 tarihinde demiş ki:
Serverimiz gecici bir sureligine, belirlenen bir takim buglarin fixlenmesi icin bakima alinmistir.Yetkili arkadaslar gecelerini gunduzlerine kataraktan calisiyorlardir.Hatta Ao camiasindan lvl 150-200 arasi Fixerlarinda destegini almaktayiz.Sizlerden hosgoru ve sabir beklemekteyiz.İyi gunler...

*Her yeni serveri gordugunde istemeden de olsa bu tip metinler aklina gelir*[hline]DaRTaGnaN[DS]

[Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 02 Temmuz 2002 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Hayır voyvoda senyazmamıştın..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
third dawn olayı epey iyi oyun işe yarayacak türkçe olması ( npc olacak mı? bütün forumu okumadım kasmadım ) epey iyi güzel ne diyim kyrnn ayrı bu ayrı bence neyse bu gidişle ben gelecek seneye ama görüşücez :)= Harbi oynanacak bir server bulup pure mage imi açacam potion yapacam satıcam scroll bulup/yazıp satacam item satacam ortalıklarda dolaşıcam rp kasacam bu arada acayip bir bg tasarlıyorum arkadaşa anlattım bitmişti herif ama bg yazıp tamamen uoda kopabilirimde hiç bir şey belli olmaz[hline]SatanJager[RE]

RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)
http://diablokiller.cjb.net/
ICQ# : 38811823
http://diablokiller.cjb.net/
Mesaj tarihi:
Acaba bu serverin yabanci versiyonu Deusovis mi..
throttler,deusinar diye yeni bi area ve third down destekleyen bi server..
Eger oysa cok guzel olur lag yuzunden bırakmıstım orayı saglamdır ama...[hline]I have a bad feeling about this...
Mesaj tarihi:
said:
Lixad, 26 Haziran 2002 00:57 tarihinde demiş ki:
Çok güzel görünüyor bellimi olur beni tekrardan ultima online a başlatabilir bu shard :)[hline]-Moonlight?
-She died! Witness the born of Lixad

Hadi bakalım güzele benziyo[hline]Any color if it's black.
e-mail:@
Mesaj tarihi:
Ahh ah bisim elimisde deliceene bir dunya 0 dan yapılmı$ bir dunya ama freeserver bence tamamen bitti..
nedeni shardlar her na kadar iyi yapılsada bu %100 dur
kesin edit olur.
isteyen o sistem dısındada calısır
mesela oyunu icine eden speedhack'i, engeliyicekmisnis?
biri bize kufur edince hemen mudale edicekmisinis?
mesela ben baya bi bug/abuse bilirinm freeshardlarda bunları uyguladım diyelim hemen mudale edebiliceksinis bu shardda oynarım :)

son olarak size ba$arılar.

eheh bide spherede bug/abuse engelenemes :D[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever
Mesaj tarihi:
Arkadaş bana anlattığında speed i önleyen bir sistemin olduğunu sölemişti ne olduğunu hatırlamıyorum :(

bak mesela bug abuser olduunu yasmışlar bilinenleri direk gönderirler olur biter mesela seni hiç almazlar
;)
Mesaj tarihi:
açılmamışmu bu shard hala
açıldı sandım beeen[hline]Garajında tırları
Sayılır hatırları
Her akşam çıtırları
Götüüüüüüüür

Bülent Ersoy
Mesaj tarihi:
said:
Drastornap, 28 Haziran 2002 16:17 tarihinde demiş ki:
Temmuz'un ortalarına doğru kesinlikle açılmış olacağız. Destek veren herkese teşekkürler...

Ağustosun ortalarındayız.
ee hani server??
Mesaj tarihi:
ağustosun ortasımı
yalançı
daha ayın 10 u
o mesajı attığın zamanda 9uymuş
*!maksat uyuzluktur*[hline]Garajında tırları
Sayılır hatırları
Her akşam çıtırları
Götüüüüüüüür

Bülent Ersoy