Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir server için fikirlerinizi bekliyoruz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Valla boyle bir world kurdugunuza tebrik ediorm...
Demekki 2 tane degisik haritalı Turk serverlarının kapısması olabilir yakında :)
Hmm açılış tarihleride yakın :)
Büyük bir şans...Peki kurdugunuz serverin bir konusu olmalı yeni bir haritada olduguna göre?

-Prd ama acılmamıs shardların fln reklamı vs. vs. konusunda topic acmak yasak degil mi?-[hline]===> orc_lord <===

[Bu mesaj orc_lord tarafından 29 Haziran 2002 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hm benim anladığım yeni bir world deil aynı world fakat bazı eklemeler war dungeon yada şehir gibi..
yanlış anlaşılmasında sonra server açıldığında aa bu aynı world falan diyenler çıkabilir...
Mesaj tarihi:
Hımsss başlangıcta su yazılanlara göre oldukça hoş bir servera benzio..Ama yinede girip oynamadıktan sonra buna karar vermek dogru degil bence ayrıca uo third downda baglantı sorunu yaşatabilir ama çok guzel yanlarıda olacak gibi gözüküo yeni yerleri falan keşfetmek...

Neyse ama bence tatlı bi rekabet içine girecegiz...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
strict olabilir :)
o zaman bizim icin daha iyi olur :)
magencynin dedigi gibi tatlı bir rekabet olacak :)
bir yanda 0 dan yeni bir server herseyi farklı aklınıza ne gelirse...yeni bir oyun gibi...[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
orc_lord
iyi diyosunda insanların alıştığı yerden kopması zor olur birsürü yeni şehir ve o şehirleri öğrenmek birçok player a zor gelecektir..
Bunun gibi serverlar belirli bir seviyeyi geçmiş playerlara hitap ediyor bence..

Ama bana bu thread in konusu olan server daha oynanabilir gibi geldi hem yeni yeni uo ya giriş yapanlar hemde daha tecrübeli playerlar için 2 farklı seçenek 1 tek adreste

:)

Benim hoşuma gitti doğrusu
Mesaj tarihi:
ben sphereserverdan filan pek anlamam (zaten hala uo'dan da anlamıyorum lol), muhtemelen yeni serverınızda oynamam da (vakit yok) ama bişeyi söylemeden geçemiycem:

ilk defa bu kadar olgunca yazılmış, bilgi verici ve tabiri caizse "düzgün" bir freeshard duyurusu görüyorum. Drastornap (ve dolayısıyla proje halindeki serverı) gerçekten de gözüme girdi, tebrik etmek istedim. belki bundan sonra burada duyuru yapacaklara da örnek olur azıcık...

yolunuz açık olsun ciciler, inşallah siz de, serverınızda oynayanlar da çok eğlenirsiniz :)
Mesaj tarihi:
Bir an önce açılsın biryerler ya sıkıntıdan geberiyorum.
Girip Nbl da 0 dan char kasacam ya yazıktır bana.. Zaten skill artış hızı inanılmaz düşmüş..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet nbl baydı artık :)
Skiller artmıyor...
Adım bile atamıyorum serverda :)

Evet alısmak biraz zor olacak ama bir tanıtım yazısıyla vs. vs. ile daha kolay alıstırılabilir...En basit ornek...[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
Güzel bir proje umarım sonuclarıda güzel olur..
bir arkadaşım buna benzer değişikliklerin yapıldığı bi shardtan bahsetmişti
sanırım diablo 1 deki npc tiplerini import etmişler sphere e o an oynamak istemiştim :) ilginc olabilir..
sizinki nasıl acaba.. acılacağınız günü sabırsızlıkla bekliyoruz..[hline]Die for pride..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ehehe valla uo birazcık baydı diyenler var...
Birazcık degisiklik isteniyor gibi...
Neyse 2 degisik haritalı Turk serveri birbirine yakın piyasaya cıkıcak...
Tatlı bir rekabet icinde :D[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
ve ozellıkle eva.int.,animal taming,anatomy gibi skilleri unutmayın free shardlar bunlar hep gecıyo bu yuzden hep dengesizlik oluyo neyse onlara dikkat edilsin o zaman guzel bi server derım ben skiller calıssın abicim
Mesaj tarihi:
stong oturmuş bir server'ın türkiye temsilciliğini aldığını söylüyor konuyu açan ve skiller ilede bi açıklama yapmış zaten

8- Skill artış sistemi saate bağlı. Yani belli bir saat aralığında belli bir skill veya statden sonrasını alamıyacaksınız. Bu sistem edit düşüncelerinide ortadan kaldırıyor. Çünkü gm edit bile yapsa 2.5 saat sonra otomatik skiller düşüyor.
Mesaj tarihi:
bence bunun bazı kotu tarafları olabılır ben mesela saat 13:00 da oynuna gırdım dıelımve bu saatler arasında skıll artısı kapalı oldugunu varsayalım ne olacak verdıgımız paraya ben dusuncemı soluyorum bıde bu olayı tek bı skıll ıcın solemıyorum kımse yanlıs anlamasın saygılar sevgıler eger bu server acılırsa nbl yı bırakırım cunku bana gore bu server cok daha ıyı olacaga benzıyor saygılar
Mesaj tarihi:
güzel sistem
siege shardındaki sisteme benziyo rotmuydu neydi unuttum :)

20 dakikada bir sadece 0.1 skill alabiliyosun skillin 71 olduktan sora
sora skill artikca bu zaman birimide azaliyo tabi
en azından 1-2 haftada 8x8 felan uygulayıp bi anda deli gibi pklık yapmayı engelliyodu :)

*!darkla azmı kastık be :) *
  • Yeni Oluştur...