kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 şu arkadaşların son albümlerini söylemeniz mümkünmü ?? bunların şarkılarını çekip $ kazanıcamda :P Sezen Aksu Mirkelam Nev Ümit Sayın Nil Karaibrahimgil bunların son albümlerinin isimlerini ve eğer biliyosanız içindeki parçaları nerden çekebilceği söylerseniz beni bi müddet parasızlıktan kurtaracaksınız arkadaşlar HELP ME[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Sezen Aksu :bahane Mirkelam :kalbimde parmak izin var Nev :sen gibi Ümit Sayın :mai Nil Karaibrahimgil :nil fm tmm böle olmaları lazm.kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kib derken ? r u emin ? yanlış olmasın sonra tahsilatı fln yapmazlar olay çıkar[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 çok emin olanbirisi varmı ??[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 internette araştırmak bu kadar zor mu?[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marLa_siNgeR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kib derken kendine iyi bak demiş yuh artık hala bilmiosan ayrıca adam sana listeyi sölüyo sen hla emin msn fln die soruyosun git kendin bak ozmn öle madalya fln boş..[signature][hline]tHis is yOur Life anD iT's eNding onE minUte at a tiMe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: marLa_siNgeR, 20 Şubat 2005 23:35 tarihinde demiş ki: öle madalya fln boş.. lol bu msg kadar boş bi msg'da olamaz yani,bu yüzden mi millet madalya istiyo böle deli gibi=) kermit arkadaş doğru sölemiş,onlar olması lazım son albümlerin,ama sen yine de bi kontrol edersin..[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Nereid, 20 Şubat 2005 23:30 tarihinde demiş ki: internette araştırmak bu kadar zor mu? internetten araştırmak zor değil diyelimki giriyorum bi siteye adam sezen aksunun son albümü diye başka bi albüm göstermiş google dan yazıyorum sezen aksu felan işte son albüm bana çıkarıyo tarkanın albümünü gösteriyo ha bu arada kib in anlamını bilmediğim için çok özür dilerim çok büyük eksiklik vallahi madalya almışım ama boş insanım dimi ? sana versem sen dolcanmı peki ??[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 alt tarafı kib dedim yani... ayrıca albümler doğru yani bi mirkelam dan emin diildim.baktım en son olarak o geçio.ayrıca burda bi iilik yaptık saol dienimiz yok yaa nessseee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cio3009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 saol bi de yilmaz erdogan var .harbiden ii[signature][hline]sana bakmak bir mucize bakmaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cio3009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 pinar aylin,sans kapiyi calinca nin albümü[signature][hline]sana bakmak bir mucize bakmaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hıcbırı yaramaz[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar