Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok ya ben böyle çeyrek altınımın yolunu gözülüom....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bu konu brezilya pembe dizilerine döndü ya kim kimi istiyor kimin eli kimin kalbinde?fistanın gözü kimde?bone altınları kime takacak?semra hanımın olaylarla ilgisi nedir?azzzz sonra...[signature][hline]BabacumMostors, 20 Ocak 2005 tarihli radyo yayınında şöyle demiş: Valla benim torunlarım bayramda benden harçlık istese çok kızarım, efsanevi bi şekilde kızarım o derece yani [Bu mesaj PUMA tarafından 29 Ocak 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok yok, pembe dizi filan değil eheh. buyrun açıklamışım hatta: said: Saeros, 28 Ocak 2005 17:27 tarihinde demiş ki: eheh yok yok, alatariel tedicit'in evindeymiş, tabi topic açmak isterken hangi hesabın login olduğuna filan bakmadan açtığı için, tedicit açmış oldu eheh. ps: bu arada amma çok "eheh ve "yok yok" kullanıyorum ben ya. utandım kendimden. böü.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 29 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya banane ben çeyrek altınımı istiom:(...yarım olsada olur buarada saerostan hala bi evlilik teklifi gelmedi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki: biri lezbiyen mi dedi? hanee? :-O (album:6381) :D[signature][hline]playingarena i love this game! [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Ocak 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet kabul ediom alatarielle aramda bi aşk var ama şimdiye kadar ondan bi ışık göremedim soora bütün aşkım kardeşliğe döndü..işte buyrunn size şok haber:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hah tamam kardeş kardeş oturun orda :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yup. :) pembe panjurlu evimiz filan olucak alatariel ile.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla saeros resimlerde hep kızkıza bunlar daha birlikte resminizi göremedik :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben pembe sevmem mavi panjurlu olsuun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çarşamba akşamı görürsün fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hım bi dakka şimdi Tedicit le çıkan kimse yok mu yani? Tedicit benle çıkar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben 1. sıradayım ilk ben sordum Selamon.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi teker teker gelin çıkıcam hepinislee....:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya da dur Selamon kırmayalım birbirimizi ben Antalyadayım. Antalyaya gelince ben çıkayım istanbulda sen çık ( ya da nerdeysen) olurmu tedicit :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ilk olarak istde oturmuom ikinci sizinde bildiniz gibi tercihimi kıslardan yana kullanıom yane size malesef demek durumundayım:"malesef"....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Fistan postayı yedi.lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bööhühühü :( olanların hepsi şakaydı. topicde alıntı yapılmasın. benim kız arkım var oda duymasın pls[signature][hline]playingarena i love this game! [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Ocak 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bakın bu forumlarda gayleri küçümseyen bazı hareketler görüyorum."Paticiği gayler bastı!" bu nedemektir ya?Gay olamaz mı bir insan?Yapmayın etmeyin.Gaylerde insandır.(Gay değilim)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet lezbiyenlerede yer açılsın ii davranılsın onlara .onlarda insan...:D(lezbiyen değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kimin kimle cıktığına da karar verseydiniz bi:) karambol dagılamdan benimle cıkan var mı die sorayım tabi ki de[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Laflarınızda erkekleri kullanmayın küçümsemeye çalışmayın alala (erkeğim ulan)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Tedicit hernerede oturuyorsan senin için terkederim İstanbul'u oralara gelirim. Ah yeter ki bir ışık yak Tedicit. Ömrümü sana adamaya hazırım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Saeros, 29 Ocak 2005 16:32 tarihinde demiş ki: yup. :) pembe panjurlu evimiz filan olucak alatariel ile. genel de mavi oluo hikayelerde o pencereler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 saerosu tanırım burdan iyi insandır :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar