Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saerosla çıkıos bis yaa:)))))

Tedicit

Öne çıkan mesajlar

bu konu brezilya pembe dizilerine döndü ya kim kimi istiyor kimin eli kimin kalbinde?fistanın gözü kimde?bone altınları kime takacak?semra hanımın olaylarla ilgisi nedir?azzzz sonra...[signature][hline]BabacumMostors, 20 Ocak 2005 tarihli radyo yayınında şöyle demiş:
Valla benim torunlarım bayramda benden harçlık istese çok kızarım, efsanevi bi şekilde kızarım o derece yani

[Bu mesaj PUMA tarafından 29 Ocak 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok, pembe dizi filan değil eheh. buyrun açıklamışım hatta:
said:
Saeros, 28 Ocak 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
eheh yok yok, alatariel tedicit'in evindeymiş, tabi topic açmak isterken hangi hesabın login olduğuna filan bakmadan açtığı için, tedicit açmış oldu eheh.

ps: bu arada amma çok "eheh ve "yok yok" kullanıyorum ben ya. utandım kendimden. böü.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 29 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kimin kimle cıktığına da karar verseydiniz bi:)

karambol dagılamdan benimle cıkan var mı die sorayım tabi ki de[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Tedicit hernerede oturuyorsan senin için terkederim İstanbul'u oralara gelirim. Ah yeter ki bir ışık yak Tedicit. Ömrümü sana adamaya hazırım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...