b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 biliorum bu soruların bazıları çok konuşuldu ama ben kesin bi cvp alamadım arkadaşlar.. Level 36'yım.. 1)ben flame olrak dvm ediorum ve yanında glacier de alıorum statları nası vermeliim? 2)ben paper olcam sanırım da ne tür zırhlar giycem? goblin flm mı? 3)Upgradeler nedir ne deildir püf noktaları nedir nası yapılır?[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul I feel the force -Luke Skywalker And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine [Bu mesaj Bivrip tarafından 20 Şubat 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 paper isen sırf mpye vereceksin hiç başka statlara verme zırh olarakta lvl 1 goblinler en düşük kıyafetleri giyeceksin elindede wizard staff tutacaksın flame damageli[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 biri bana 2 mp ye 1 de int e ver dedi öle veriorum ben ya :([signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul I feel the force -Luke Skywalker And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 eğer pet mage olacaksan intin 164 olana kadar inte 2 mpye 1 vereceksin ama paper olacaksan sırf mpye abanacaksın yani lvlın düşükse git stat sıfırla[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 stat nerden sıfırlıycam level 60 ken de sıfırlıyabilioz mu? yoksa belli bi sınırı mı var[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul I feel the force -Luke Skywalker And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 istedigin zaman sıfırlarsın ama çok paran gider[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue 4x [b]KO Ares Server - Orc Priest 3x
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Aldığın stat pointler çoğaldıkça, stat sıfırlarken vereceğin para artar.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: fatihkaraca, 22 Şubat 2005 11:48 tarihinde demiş ki: Aldığın stat pointler çoğaldıkça, stat sıfırlarken vereceğin para artar. bu daha açıklayıcı oldu tabi :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Her lvl atladığında stat ve skill sıfırlama paran artar. al sana daha açıklayıcı :D[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Her level aldığında 3 stat point alırsın. Bunları aldıkça, stat sıfırlarken vereceğin para artar. Bu daha bi açıklayıcı :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 walla acılcaa kadar acılmısh biraz daha acılırsa konu sacılacak sanki o yuzden ben biraz daha acmayayım :) [Bu mesaj mrproblem tarafından 22 Şubat 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ve sadece 3 stat point le kalmaz 2skill pointe alırın. Buda parayı arttıır. evet sanrım anlamıştır artık:D[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ve görevimizi yapmış olmanın verdiği huzurla artık bu başlıktan ayrılıp, yeni başlıklara doğru yelken açabiliriz arkadaşlar. :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 0 la gör.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Öne çıkan mesajlar