MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 websitesi yapıcamda sadece thumbnail fotoğraflar olacak. bunun için bi template var mı?program olarak istiyorum ama.yani bana host söylemeyin.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 up amaa aaaa[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Abi program istiyorsun sanırım bende bişiyler vardı şu anda çalışmıyor ama istersen kodlarını bi göndereyim sana e-kart yapmıştım sen resmi admin panelinden kaydediyorsun o thumbnail olarak istediğin boyutlarda bi sayfada görüntülüyor resme tıklarsan orjinal boyutunda tek sayfada görüntülüyor. Asp ile yapmıştık ama www.maxiasp.comgibi sitelerde bol miktarda örnek mevcut. Görüp bi test ediyim dersen istanbuldaki elektrik problemleri yüzünden server kapalı açılınca linki yazarım bakarsın.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 banada lazım oldu bugun thumbnail programı ama bulamadım. kullandıgınız ise yarar bir program varmı. php scriptte olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar