Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olay buymuş. YahooLaunch. Legal müzik!!!

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

horas efendi bu zımbırtı bana kalkıp DMin abuk subuk mixlerinin olduğu son cdden çalıyo,
delikanlı olan violator çalar ultra çalar, ne bu mixler filan

yanlız çok zor bulunan pek bilinmedik şeyler çalabiliyor cidden alet not alıyorum onları indiriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ne takılma var ne bişi var istediğim sarkıcı - grpları seçebiliyorum müzik tarzını seçebiliorum fazla bağlantı hızıda istemio denediğim kadarıyla, rate e göre sevdiklerimi çalıyor müthiş birşey ya bağlantım 64kb cable yerine 128 olsa hiç düşünmem plus a geçerim walla[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 27 Nisan 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa offffff hastalık haline geldi süper güzel alet tam aradığım tarzda plus a geçim dedim ayda 3$ nedirki diye ama us ve kanada dışına şu an için bu servisi vermiolarmış ?!?!! pfff ne saçma şey yaa internette olan bi olay için bile kıta sınırı koyuyorlar umarım biran önce sınırlama fln kalkar geçerim plus a yoksa fıttıra bilirim :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
abi süper bşi, kendi radyomu felan yarattım hatta gaza gelip :P

de üyelik usa ve kanada dışına vermemeleri uyuz bi olay ciddi[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...