Berk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Sadcim ikigözüm o kolay yahu, iki winamp açıyosun birisini sola kanalize birisni sağa kanalize ediyosun (bkz. 5.1 ses sisteminde subwoofer patlaması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 horas efendi bu zımbırtı bana kalkıp DMin abuk subuk mixlerinin olduğu son cdden çalıyo, delikanlı olan violator çalar ultra çalar, ne bu mixler filan yanlız çok zor bulunan pek bilinmedik şeyler çalabiliyor cidden alet not alıyorum onları indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ne takılma var ne bişi var istediğim sarkıcı - grpları seçebiliyorum müzik tarzını seçebiliorum fazla bağlantı hızıda istemio denediğim kadarıyla, rate e göre sevdiklerimi çalıyor müthiş birşey ya bağlantım 64kb cable yerine 128 olsa hiç düşünmem plus a geçerim walla[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 27 Nisan 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ya dilim tutulsaydıda söylemez olaydım işyerindekilere siteyi akşama kadar Top Ten dinlioruz ulam horas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yaaa offffff hastalık haline geldi süper güzel alet tam aradığım tarzda plus a geçim dedim ayda 3$ nedirki diye ama us ve kanada dışına şu an için bu servisi vermiolarmış ?!?!! pfff ne saçma şey yaa internette olan bi olay için bile kıta sınırı koyuyorlar umarım biran önce sınırlama fln kalkar geçerim plus a yoksa fıttıra bilirim :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Süper bir şeymiş ya, ben de bugün tesadüfen buldum. oyoy[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bana aylık hedeniz doldu dedi. müziksiz kaldım :'([signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 1 hafta dayan.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 harbi süpermiş teşekkür.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 isteyene aylık 10$'a yahoo launch PLUS account'u satılır ahehe. kara borsa. siz alamazsınız, ben alırım. Var mı isteyen? (6 aylık para peşin alınır! :D)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben unutmuştum bunu, hatırlattığın iyi oldu :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eyvallah, sağol :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 abi süper bşi, kendi radyomu felan yarattım hatta gaza gelip :P de üyelik usa ve kanada dışına vermemeleri uyuz bi olay ciddi[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yahu diyoruz işte, ben veririm size üyelik. Takma kafana. Ayda 10$ veriyon üye oluyon! Eee, herşeyin bir bedeli var :D[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ölümüne metal çalıyomu bura istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar