Drian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Arkadaslar ariyorum bulamıorm.. Hane böyle vericiler var.. Birilerini takip falan etmek icin. Nerede oldugunu fln gösteriyor.. Takip edecegin kisiye takıosun vericiyi cantasina yada arabasina fln yerlestiriosun.. Bunların adlari ne tam olarak ve nereden satın alabilirim..? Bilen var ise yardımcı olabilirmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 (bkz: GPS Teknolojisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 lan baslıgı görünce baska sey anladım :)[signature][hline]S.Wraith in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 neyse.. [Bu mesaj nedanko tarafından 21 Şubat 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çok film izlemişsin sen birinin çantasına (burada kesin arkadaşına yapıcanı düşünüyorum) koyulacak kadar küçük vericiler pahalıdır. ayrıca alıcısının hayvani boyutta olması gerekir ki parazitler arasında kaybolmasın. Senin işine birtek gprs sistemi işe yarar. bunnar pahalıdır ayrıca büyüktür. Ama bir arabaya yerleştirilirse dünya üzerinde nerde olduğunu takip edebilirsin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 İşte onları nerede bulabilirim chemcim pls ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kasacam kafaya koydum kesin alacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sebep ne? yani bu kadar seni heveslendiren şey ne eğer maymun iştahı ise susmak düşer bana ama sanki öyle diilmiş gibi geldi???[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 http://www.trackerradio.com/xms2000-15_sl1.html Mesela köpeklere takılan verici türü. Bu civarda fiyatlar.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: stormeagle, 21 Şubat 2005 21:05 tarihinde demiş ki: lan baslıgı görünce baska sey anladım :) [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: aquila, 21 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki: ah holivuud sen nelere kadirsin... bu aygıtlar gerçek yalnız...;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 holivuud da gerçek zaten[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 tabi karaköyde FM verici kitlerini 15 milyona alıp koni şeklinde yalıtılmış anteni olan bi radyo ile herifin peşinden koşarken biplemeleri dinlemekte var ama dediim gibi koşacan baya çünkü menzilden çıktığı an o an radyoda olan dj İN "MELABA!" şeklinde sesleri karışmaya başlıyacak.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya abi fazla abartıyorsunuz , yeerince güçlü bir pil bağlanırsa aygıta (1-2 kalempil yetmez tabiki :)) baya uzaktan çekecektir . Siz amperi yükselttikçe , dalga daha uzağa ulaşacaktır...:)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Adam nerden bulabilirim die sormuş herkez neden istiyorsun diyor yaw... Sizene :) Post kasmayın Aaa Bi tane daha mesaj eklendi :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sonuçta verilen dalganın özellikleri aynı olacak , o yüzden menzili arttırsanda verimli olmaz , çünkü yolda sürekli kayıplar oluyo[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eet pil tak nereye kadar alıcı da bi okadar büyük olması lazım.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 alıcının büyük olmasına gerek yokki ... cep telefonları küçük ama radyo antenleri hayvani boyutta ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underpants Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Cep telefonu hücre sistemiyle çalışır tamamen farklı bir teknolojidir. Eğer bir telsiz vericisinden bahsediliyor ise de ruhsat almadan ancak 0,5 watt ya da altında olan vericileri kullanmak yasaldır. Bunların da röle kullanmadan ancak birkaç blok menzili vardır.[signature][hline]G3nk is not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 [signature][hline]Deviant art gallerySomebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: aquila, 21 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki: ah holivuud sen nelere kadirsin... :D Örümkütük adamın vardı bi tane ona sor :D [signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Şubat 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: stormeagle, 21 Şubat 2005 21:05 tarihinde demiş ki: lan baslıgı görünce baska sey anladım :) [signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kişinin gizlilik hakkına ve özel hayatın gizliliği kuralına aykırı olacağını düşünüyorum forumlarda konuşulması da uygun değil sanki.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 belki adam kendi çantasına koyup kendini takip edecek :-p bence gayet güzel bir konu[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gprs oyle cok abarttiginiz kadar pahali d£il... ayrica www.ebay.com veya benzeri siteler ve buyuk sehirlerdi bazi t£ch c£nt£rlarda bulabilirsin....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar