Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verici..

Drian

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ariyorum bulamıorm.. Hane böyle vericiler var.. Birilerini takip falan etmek icin. Nerede oldugunu fln gösteriyor.. Takip edecegin kisiye takıosun vericiyi cantasina yada arabasina fln yerlestiriosun.. Bunların adlari ne tam olarak ve nereden satın alabilirim..? Bilen var ise yardımcı olabilirmi..
Sosyal ağlarda paylaş

çok film izlemişsin sen

birinin çantasına (burada kesin arkadaşına yapıcanı düşünüyorum) koyulacak kadar küçük vericiler pahalıdır. ayrıca alıcısının hayvani boyutta olması gerekir ki parazitler arasında kaybolmasın.

Senin işine birtek gprs sistemi işe yarar. bunnar pahalıdır ayrıca büyüktür. Ama bir arabaya yerleştirilirse dünya üzerinde nerde olduğunu takip edebilirsin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.trackerradio.com/xms2000-15_sl1.html
Mesela köpeklere takılan verici türü.
Bu civarda fiyatlar.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 21 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
ah holivuud sen nelere kadirsin...
bu aygıtlar gerçek yalnız...;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabi karaköyde FM verici kitlerini 15 milyona alıp koni şeklinde yalıtılmış anteni olan bi radyo ile herifin peşinden koşarken biplemeleri dinlemekte var ama dediim gibi koşacan baya çünkü menzilden çıktığı an o an radyoda olan dj İN "MELABA!" şeklinde sesleri karışmaya başlıyacak.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Yeto bi ara demişki:
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi fazla abartıyorsunuz , yeerince güçlü bir pil bağlanırsa aygıta (1-2 kalempil yetmez tabiki :)) baya uzaktan çekecektir . Siz amperi yükselttikçe , dalga daha uzağa ulaşacaktır...:)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

Adam nerden bulabilirim die sormuş herkez neden istiyorsun diyor yaw... Sizene :) Post kasmayın Aaa Bi tane daha mesaj eklendi :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

eet pil tak nereye kadar alıcı da bi okadar büyük olması lazım.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Yeto bi ara demişki:
Sosyal ağlarda paylaş

alıcının büyük olmasına gerek yokki ... cep telefonları küçük ama radyo antenleri hayvani boyutta ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

Cep telefonu hücre sistemiyle çalışır tamamen farklı bir teknolojidir. Eğer bir telsiz vericisinden bahsediliyor ise de ruhsat almadan ancak 0,5 watt ya da altında olan vericileri kullanmak yasaldır. Bunların da röle kullanmadan ancak birkaç blok menzili vardır.[signature][hline]G3nk is not dead.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 21 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
ah holivuud sen nelere kadirsin...

:D

Örümkütük adamın vardı bi tane ona sor :D
[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Şubat 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

belki adam kendi çantasına koyup kendini takip edecek :-p bence gayet güzel bir konu[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

gprs oyle cok abarttiginiz kadar pahali d£il... ayrica www.ebay.com veya benzeri siteler ve buyuk sehirlerdi bazi t£ch c£nt£rlarda bulabilirsin....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...