Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burning Legion ...

story_off

Öne çıkan mesajlar

said:
story_off, 15 Şubat 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
dun gece 0:30 civari girebilmeyi sonunda basardim merak ettigimse bendemi lagg var yoksa sizdede aynimi..?

Kolay gelsin..

valla bene ping mink yok en yüksan 500 oluyur gerçi birkere oldu normal olarada 200-250 arası benim[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 22 Şubat 2005 01:57 tarihinde demiş ki:

aynı durumdayım die and world down

Önce ben yapıştım yere öldüm sonrada üstüme düşüp oldün zaten hehe...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

www.wow-europe.com
forumlarından server status e göz atın bu arada böyle durumlarda[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Aşırı agresifsiniz.
Star Wars Galaxies'i SOE hergün 1 saat (ki 2 saati buluyordu) restart ile zor ayakta tutuyordu.
Blizzard haftada 1 restart atıyor.

BL daha ikinci haftasında olan ve aşırı yüklenilen bir server. Çok normal bir durum bu. Blizzard anlının akıyla çıkıyor bence bu durumdan. Restartlar olağan şeyler, 30-45 dakika sabretmek de birşey değil açıkçası.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...