Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burning Legion ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
blizzardın hiç bi oyununun net server ında baglantı problemi olmaz eger lag varsa tt da yada sende vardır. bu arada burning legionda sıra beklemiyorum 2 gundur .[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected -

and i'm deeply disturbed
and i'm deeply unhappy

Mesaj tarihi:
bende de bazen ping artıyor durduk yere
lag pek sorun olmuyo da şu polishler sinirimi bozuyo adamlar general chatte polishçe konuşuyo ya[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
DeeplyDisturbed, 15 Şubat 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
blizzardın hiç bi oyununun net server ında baglantı problemi olmaz eger lag varsa tt da yada sende vardır. bu arada burning legionda sıra beklemiyorum 2 gundur .

Ben dün senin acc ile sıra bekledim. :D[signature][hline]Our time has come...
Mesaj tarihi:
said:
story_off, 15 Şubat 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
dun gece 0:30 civari girebilmeyi sonunda basardim merak ettigimse bendemi lagg var yoksa sizdede aynimi..?

Kolay gelsin..

valla bene ping mink yok en yüksan 500 oluyur gerçi birkere oldu normal olarada 200-250 arası benim[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Mesaj tarihi:
Hapı almadan cıktık ya sen ona bak...
Hapcı olmaktan döndük we ...

Sap isteyen insanlar falan ne diyim korkunç yermiş..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
Kapıdan girdim boşluğa düşüp öldüm sonrada down?!?!!?!?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 22 Şubat 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
Kapıdan girdim boşluğa düşüp öldüm sonrada down?!?!!?!?

aynı durumdayım die and world down[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Mesaj tarihi:
said:
Daggerfall, 22 Şubat 2005 01:57 tarihinde demiş ki:

aynı durumdayım die and world down

Önce ben yapıştım yere öldüm sonrada üstüme düşüp oldün zaten hehe...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
www.wow-europe.com
forumlarından server status e göz atın bu arada böyle durumlarda[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
Aşırı agresifsiniz.
Star Wars Galaxies'i SOE hergün 1 saat (ki 2 saati buluyordu) restart ile zor ayakta tutuyordu.
Blizzard haftada 1 restart atıyor.

BL daha ikinci haftasında olan ve aşırı yüklenilen bir server. Çok normal bir durum bu. Blizzard anlının akıyla çıkıyor bence bu durumdan. Restartlar olağan şeyler, 30-45 dakika sabretmek de birşey değil açıkçası.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
  • Yeni Oluştur...