story_off Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 dun gece 0:30 civari girebilmeyi sonunda basardim merak ettigimse bendemi lagg var yoksa sizdede aynimi..? Kolay gelsin..
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben bu konuyu hic merak etmiyorum, cunku sabit baslikta 10 larca sayfa tartisildigi icin merakim giderilmis halde.
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 blizzardın hiç bi oyununun net server ında baglantı problemi olmaz eger lag varsa tt da yada sende vardır. bu arada burning legionda sıra beklemiyorum 2 gundur .[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sunucuda bendede bazen 15dk yarım saat kadar ping 600 ün üstüne çıkıyor.çoğu kişide oluyor umarım giderilir.[signature][hline]shinsetsu desu..
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende de bazen ping artıyor durduk yere lag pek sorun olmuyo da şu polishler sinirimi bozuyo adamlar general chatte polishçe konuşuyo ya[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 abiler pazartesi akşamı 500 kişi kuyruk nedir yahu
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 of bende beklıyorum delı olcam anca geldı 25 e :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 rp serveri iyidir[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: DeeplyDisturbed, 15 Şubat 2005 18:18 tarihinde demiş ki: blizzardın hiç bi oyununun net server ında baglantı problemi olmaz eger lag varsa tt da yada sende vardır. bu arada burning legionda sıra beklemiyorum 2 gundur . Ben dün senin acc ile sıra bekledim. :D[signature][hline]Our time has come...
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: story_off, 15 Şubat 2005 18:16 tarihinde demiş ki: dun gece 0:30 civari girebilmeyi sonunda basardim merak ettigimse bendemi lagg var yoksa sizdede aynimi..? Kolay gelsin.. valla bene ping mink yok en yüksan 500 oluyur gerçi birkere oldu normal olarada 200-250 arası benim[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 instancelar patladı off[signature][hline]shinsetsu desu..
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Matrix ![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eheh matrıklsler ısgal ettı falan sandık neyse etmemıs[signature][hline]shinsetsu desu..
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hapı almadan cıktık ya sen ona bak... Hapcı olmaktan döndük we ... Sap isteyen insanlar falan ne diyim korkunç yermiş..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Online[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 artık bu olaylar kabak tadı vermeye basladı. oynayamıoruz oyuyunu resmen ya[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Kapıdan girdim boşluğa düşüp öldüm sonrada down?!?!!?!?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Daggerfall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: CrayTotem, 22 Şubat 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Kapıdan girdim boşluğa düşüp öldüm sonrada down?!?!!?!? aynı durumdayım die and world down[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom.......
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 [Bu mesaj sarpus tarafından 22 Şubat 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Char wcde çıkmıyor :) çok hoşuna gitmiş.
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Daggerfall, 22 Şubat 2005 01:57 tarihinde demiş ki: aynı durumdayım die and world down Önce ben yapıştım yere öldüm sonrada üstüme düşüp oldün zaten hehe...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 www.wow-europe.com forumlarından server status e göz atın bu arada böyle durumlarda[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 restart atılmış dio ama nassı bi restart sa bu yarım saattir "world server down" .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Aşırı agresifsiniz. Star Wars Galaxies'i SOE hergün 1 saat (ki 2 saati buluyordu) restart ile zor ayakta tutuyordu. Blizzard haftada 1 restart atıyor. BL daha ikinci haftasında olan ve aşırı yüklenilen bir server. Çok normal bir durum bu. Blizzard anlının akıyla çıkıyor bence bu durumdan. Restartlar olağan şeyler, 30-45 dakika sabretmek de birşey değil açıkçası.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Aa server göçtü :P Saat 02:52 oyundan düstüm.. Cray gec olduunu söledi..[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Öne çıkan mesajlar