mikal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 armegedon, dünyanın sonunu getirecek savaş... böyle bir kehanet var. kehabetlere çok inanmamak lazım. bir yandan da dünya açık açık birbirine giriyor. israil, amerika hızını almış gidiyor. nolur bu işin sonu?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kehanetlere niye inanmak lazım?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dinler savaşına döner yahudiler hristiyanları kullanır ve müslümanların üstüne salar zaten Bush Afganistan'a asker göndermeden önce haçlı seferine gidiyoruz dememişmiydi ?[signature][hline]Nothing
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hepimiz öleceğizzzz :tebrikz:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fistan süpersin :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gehennaya inanıyoruz biz.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 korkayin deccal abiniz burda sizi kurtarcak :P heryer müslim olcak...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kıyametin savaştan olabileceği mümkün ama bence savaşlar sadece buna birer sebep olacak.[signature][hline]Atam izindeyiz!
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 işin sonunda en fazla dünya yok olur.
mikal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -007-, 11 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Kıyametin savaştan olabileceği mümkün ama bence savaşlar sadece buna birer sebep olacak. armegedonu ben dünyanın en kötü noktaya gelmesi olarak görüyorum. kıyametin durumu tabi başka. ama dikkat edin hakkaten dinler şuan hiç olmadığı kadar önem kazandı
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 herqan dunyada herşey olabılır bence oakdar ılerısını dusunmeyın:)
mikal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Xanthe, 11 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki: herqan dunyada herşey olabılır bence oakdar ılerısını dusunmeyın:) aslında bence bu olaylar uzak diil
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ole bisi olcanıgını sanmam ole bi savas olcagını sanmam...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 savaş yakındır ilk zamanlar patideki bölünmeden çıkacak chemicalciler prawlercilar olarak iki grup birbirine girecek sonra amerika israil dahil olucak ha başa dönersek türkiye 4. jeolojik zaman sonrasında orta noktalarda basıklaştı :-? O_o[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar [Bu mesaj eraygnr tarafından 11 Şubat 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
gezginbekir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben kıyamet alametlerini biliyorum, televizyonda bayağı konu oldu ya. kıyamet çok çok çok yakın bence, alametlerin nerdeyse hepsi var kıyamet alametleri sitesi var ama ömer çelakılınki diil. http://www.kiyametalametleri.com [Bu mesaj gezginbekir tarafından 11 Şubat 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Messor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 [signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben ragnoroka inanıyorum, dunyayı aeisirden devler basıcak sonra loki serbest kalıcak, Odin son yudumunu alıcak, Gökte Thorla Loki savaşırken gök başımıza yıkılıcak ve son nefeslerimiz devlere karşı umutsuz savaşta vericez. Ertesi gün Valhalada Savaşmak için kılıçlarımızı biliyor olacağız.[signature][hline]Beş Hececiler
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kıyamet öyle olmayacak biz Avrupa Birliğine girecez biranda nüfüs patlaması olacak ve binlerce kro olacak her yerde ve dünya kılların altında yok olacak[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 marduk gelecek hepimizi ....[signature][hline]
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: eraygnr, 11 Şubat 2005 01:00 tarihinde demiş ki: savaş yakındır ilk zamanlar patideki bölünmeden çıkacak chemicalciler prawlercilar olarak iki grup birbirine girecek sonra amerika israil dahil olucak ha başa dönersek türkiye 4. jeolojik zaman sonrasında orta noktalarda basıklaştı :-? O_o ahahahahhahah[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ne kıyameti ya? hani gelse nabıcan, direk herkesi şutlıycak işte tartışmayın bunnarı ... siyasi işler[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 keşke olsa armageddonun çıktığı an benim imana gelip tavafa koşacağım andır... sonsuz yaşam inancım geri döner o zaman[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: harvester, 11 Şubat 2005 01:03 tarihinde demiş ki: watch this *şuuuuuuuu* fire! *döböp clank* ouf ouf ouf au au au au .....dırırırırırıng *hpler düşer* fatality *explosion* .....traitor ......*herkes ölür* booooring...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Öne çıkan mesajlar