Reamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sahip olduğunuz account ile sadece 2 tane charactermi açabiliyorsunuz? Birde eğerki 2den fazla açarsanız eski characterleriniz siliniyormu? Bir aptallık yaptım ve sanırsam cezası buyuk olcak ama umarım herşey yoluna girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 2 den fazla açıyosun diye biliyorum[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 Şubat 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yanlış hatırlamıyorsam aynı sunucuda en fazla 10 karakter açabiliyorsun. Zaten açamayacak olsan sunucu sana hata mesajı verir. Öyle silinme gibi bir durum olmaz.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yanlışlıkla account silebileceğini sanmıyorum. Hatta geçen biri isteyerek accountunu silemeyip konu başlatmıştı.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Neyse servera girdim duruyormus. Realm listte character sayısı boş gözükünce heyecanlanıyor insan sonuçta verilen bir emek var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 22 Şubat 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar