erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 slm beyler arklar arasında bi serwer kurduk arklar npc lere saldırınca The Attack İs Nagically Blocked die bi msj gelio ne npc playera saldırıo ne player npc ye bunu nasıl halletcem arama yapmayı dusundum ama nasıl aratacam onu bilemedim bi el atarsanız sevinirim[signature][hline]
AruzieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Arkadaslarının charlarının invul olup olmadıgını kontrol et...yada privlere...
sun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Charlarınızın İnvul olup olmadıgını kontrol ediniz lütfen... Veya npclerin...[signature][hline]Real Good Nepsuo Shard Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim...
keyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 1. aynı mesajın başka bir değişik versionunu atmana ne gerek vardı. 2. region unun safe zone olmadıgına dikkat et.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Öne çıkan mesajlar