neilyoung Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 selam arkadaşlar belki alakasız bir yere konu açtım bilmiyorum ama acil yardım lazım line age 2 yi ücretsiz oynatan server varmış bilen arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim şimdiden teşekkürler
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 1 bunu bolumune acsan dah ii olurdu 2 boyle acil yardim lutfen vb patide "ii" karsılanan topic basliklari diil 3 lineage 2 bolumune yazarsan yardimci olurlar...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 lineage bölümüne yazarsa yardımcı olmazlar neden olmazlar yasak ondan :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Öne çıkan mesajlar