forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 2side baya yüzsüzmüş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hele bi tane arena'da vardı adamın teki bi devlet kurumuna gidiyor hatırlamıyorum neresi olduğu adam işleminin yapılmasını istiyor adam resmen hani rüşvet diyor devlet kurumunda.[signature][hline]jan d.
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ehe var ki bu.. Yeni bişi değil. Öğrenciysen para üstü istiyosun o da veriyor. O kadar yüzsüz, senin bir para üstünü istemen mi batıcak herife.. Arsız zaten...[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yuh[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aha rusvetin para ustu super bi olay :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 komik..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 confutatis; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 37; İl: Muğla webexper'e atfen. Benim rüşvetçi trafik polisim ise Türk liram olmadığını görünce 50 euro'yu bozmuştu. Hem de ekip arabasına koşup gazeteden günlük kura bakarak![signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake.
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lol:lol:[signature][hline]Aliko the Animal Tamer -Paticik UO-
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Bıshop, 21 Şubat 2005 01:31 tarihinde demiş ki: confutatis; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 37; İl: Muğla webexper'e atfen. Benim rüşvetçi trafik polisim ise Türk liram olmadığını görünce 50 euro'yu bozmuştu. Hem de ekip arabasına koşup gazeteden günlük kura bakarak! işte buna oha derim.. yuh! (ehehe kandırdım sizi :) )[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 80 milyonluk ne rusvertmis alkollu arabami acaba[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya alakasız ama kıl oldugum 1 konu para ustu diyince aklıma geldi, iett soforleri adamda 1 milyon var olmaz diyo 20milyon bozuyor 100binlira icin :hrr: ya deli para kazanıyorlar bugun baktım otobuste kimsede akbil yok bilet olayı zaten bitmis anasını satıyım iett sofuru olcam walla[signature][hline]herşeyin başı sağlık
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 böyle giderse bir gün vadaaaa! diye pos makinesini çıkaracak polisler, süfer olacak süfer :-)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 off ya itiraf.com süfer bi yer ya:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yakında Taksit olayına girerler harbi. :D[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 :lol:[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 @SteelBB; muaea artık yeni devir taksitli rüşvet :-P[signature][hline]jan d.
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çek yazsam?[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!!
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aynı sey benimde basima gelmisti ya. polis benden 5m rusvet istemisti. bende de bozuk yoktu abi ya dedim bozuklugum yok 10 var baska param yok dedim o da bana ver ver daha iyi dedi ama ben üstünü açıkça isteyememiştim.
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 efenim.....????burası neresi..türkiye...anlayışı farkli...kültürü farklı...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
keyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ahuahu trafik polisi ve para bozma? ben artık sasırmıyorum burası turkiye bundan daha beterleride oluyor..[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çek kabul etmıoalr:) keredi kartıda olumuş ayırca bonusa 5 taksit yapıoarmış..[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
--aTaKaN-- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eheh dua et para üstü wermiş bazı çakallar parayı alır üstüne de çorba parası der eheheheh :-)[signature][hline][b]Kukuman
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Geçen sene iş için Kayseriye gidiyorum, daha Ankara'dan çıkmadan radara yakalandım. Polis: Selamlar 122 ile radara yakalandınız ehehe Ben: hadi ya ne kadar cezam P: 150 milyon lira ama bu parayı ödeyeceksin sonra devlet bu parayı direk banka batıranlara verecek, hem sanada yazık o kadar para eheheh ekiki Ben: Yok ben ödeyim cezamı P: ohoo sen şimdi ceza ödiycen beni bi saat iş yaptırıcan, sonra senin yangın söndürücün varmı diye sorucam, içi dolu bi ilk yardım kitin varmı diye sorucam, sanırım arka stoplardan biri yanmıyo bak onu sorucam gerekirse arabanı çekicem, ehehe Ben: Yani illa başka şekilde mi ödememiz lazım P: Ehehehe B: Buyrun şu 60 milyon lirayı (İlk kez rüşvet veriyordum raconu nedir bilmiyorum) P: Yok bu fazla (dedi ve 40 milyonu geri uzattı) :lol: Namuslu bi namussuz çıktı adam :)[signature][hline]rtc
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 haha yuh adam parayı gerı mı werdı?waybe tam namussuz namuslu :)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Öne çıkan mesajlar