Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüşvetin Üstü:P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hele bi tane arena'da vardı adamın teki bi devlet kurumuna gidiyor hatırlamıyorum neresi olduğu adam işleminin yapılmasını istiyor adam resmen hani rüşvet diyor devlet kurumunda.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 21 Şubat 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
confutatis; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 37; İl: Muğla
webexper'e atfen. Benim rüşvetçi trafik polisim ise Türk liram olmadığını görünce 50 euro'yu bozmuştu. Hem de ekip arabasına koşup gazeteden günlük kura bakarak!

işte buna oha derim..
yuh!
(ehehe kandırdım sizi :) )[signature][hline]lölö mustafa..
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
ya alakasız ama kıl oldugum 1 konu para ustu diyince aklıma geldi, iett soforleri adamda 1 milyon var olmaz diyo 20milyon bozuyor 100binlira icin :hrr: ya deli para kazanıyorlar bugun baktım otobuste kimsede akbil yok bilet olayı zaten bitmis anasını satıyım iett sofuru olcam walla[signature][hline]herşeyin başı sağlık
Mesaj tarihi:
Yakında Taksit olayına girerler harbi. :D[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
aynı sey benimde basima gelmisti ya. polis benden 5m rusvet istemisti. bende de bozuk yoktu abi ya dedim bozuklugum yok 10 var baska param yok dedim o da bana ver ver daha iyi dedi ama ben üstünü açıkça isteyememiştim.
Mesaj tarihi:
ahuahu trafik polisi ve para bozma? ben artık sasırmıyorum burası turkiye bundan daha beterleride oluyor..[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Geçen sene iş için Kayseriye gidiyorum, daha Ankara'dan çıkmadan radara yakalandım.
Polis: Selamlar 122 ile radara yakalandınız ehehe
Ben: hadi ya ne kadar cezam
P: 150 milyon lira ama bu parayı ödeyeceksin sonra devlet bu parayı direk banka batıranlara verecek, hem sanada yazık o kadar para eheheh ekiki
Ben: Yok ben ödeyim cezamı
P: ohoo sen şimdi ceza ödiycen beni bi saat iş yaptırıcan, sonra senin yangın söndürücün varmı diye sorucam, içi dolu bi ilk yardım kitin varmı diye sorucam, sanırım arka stoplardan biri yanmıyo bak onu sorucam gerekirse arabanı çekicem, ehehe
Ben: Yani illa başka şekilde mi ödememiz lazım
P: Ehehehe
B: Buyrun şu 60 milyon lirayı (İlk kez rüşvet veriyordum raconu nedir bilmiyorum)
P: Yok bu fazla (dedi ve 40 milyonu geri uzattı) :lol:
Namuslu bi namussuz çıktı adam :)[signature][hline]rtc
  • Yeni Oluştur...