struya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaşlar all realise (sanıırm böyle bir şeydi) olmayan serverlarda animal taimngi makroya yada onun için bildiğiniz bi macro programı varmı.Varsa linkini verebilirmisiniz uo tameri denedim hata veriyo. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Soyle cok npc spawn olan bi yere gideceksin, target next macrosuyla yapacaksın ama cok uzun suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
struya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Baba tam olarak anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hg de all release ile kasardık bi yöntem vardı unuttum onu ;)[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
struya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 All release yok ıste Baska yontemler gelıstırmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kasma ozmn :D saka saka biraz uras macrosuz kas all release yoksa zaten tamer öle böle uzun sürer nasılsa[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 eee tame kasmak zor kasacaksın[signature][hline]Jade demiş ki: Bilmemek ayıp değildir,öğrenmemek ayıptır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: 1llusion, 19 Şubat 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Soyle cok npc spawn olan bi yere gideceksin, target next macrosuyla yapacaksın ama cok uzun suruyor. Bu sekilde kasılmaz cunku hayvan snn uzagında olabilir.Veya bir adam gelir oraya tame etmeye adamı mı tameleyecen.veya pk gelir ölürsün...EZmacros mu ne o programla yapan vardı galiba ama bilemiyorum nasıl yapılıyor.EZmacrosu bulmak için bu siteye girmen yeterli.www.uoyardim.net[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 All Release Nasıl Oluorki?[signature][hline]Yardım Etmek Bir Gün Yardım Gereğini Engelleyebilir. Ottoman Shard Ottoman Staff Developer [Vezir-i Azam] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bi adam hayvanı tameliyor all release diyor öteki tameliyor all release diyor öyle öyle iki kişide gm animal lore ve taming skillerine sahip oluyolar ;)[signature][hline]Aliko the Animal Tamer -Paticik UO- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 İki Client Gerekior da bu haywan yerinden oynamaz mı servera göre değişir spawn ayarları ama bu yöntem güzel iki client sux[signature][hline]Yardım Etmek Bir Gün Yardım Gereğini Engelleyebilir. Ottoman Shard Ottoman Staff Developer [Vezir-i Azam] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hayvanı tameledikten sorna eve götürceksin heralde :-) iki cliente gerekte yok arkadaşınada kastır :D[signature][hline]Aliko the Animal Tamer -Paticik UO- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 evde makroya bırakırım bir shard da olmassa yatarım birasdan zaten ama bir shard bulmam lazm söle oynayabilecegim saglam[signature][hline]Yardım Etmek Bir Gün Yardım Gereğini Engelleyebilir. Ottoman Shard Ottoman Staff Developer [Vezir-i Azam] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 iste böle 1.git bi cow tamele all transfer diyip gene hayvanın üstüne tıkla sonra all release de ondan sonra useskill taming last target git yat gel 100 .:) cook eskiden hg de böle kasmıstım :([signature][hline].....mt..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kendine basit gelen iki tu$a ' all kill ' , ' last object ' macrolarini ayarla, hayvanin bol oldugu bir yere git, hayvan'i tame et, bir tane daha tame et, guclu olani gucsuz olanin uzerine all kill'le, sen bu arada tame etmeye devam et, all release kapaliysa bu sekilde kasacaksin baska yolu yok. [edit: imla] [signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! [Bu mesaj Math- tarafından 20 Şubat 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Tamerlerın işi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sorma valla cok kolay[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hayvanı kendine alltransfer ederdik gözüne fener tutulmuş Tavşan gibi kalırdı oldugu yerde sonra tame le babam tamele[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bence cok zor deil ama karısık Yapan cok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben bu yöntemleri bilmiordum mesela tam olarka kolay bir yöntem acıklayın pls[signature][hline]Real Good Nepsuo Shard Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shahis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 all release calisan bir server icin yaziyorum.. 2 kisi olman sart git 20 tane horse al cont la ve denizde bir alan sec kendine hayvanlarin contratini boz denizde bir adim bile gidemezler.. daha sonra uo ekraninda optionsdan macro optionsa gir yapacagin makro su tabi diyer arkadasinda ayni macroyu kullanacak F1: LastObje LastTarget WaitForTagg TargetNex Say:All Release bu macroyuda hazirladikdan sonra bir uo loop sayesinde macroyu ayarladigin tus yukaridaki ornekde F1 delayda 15001 ayarla ve birak macroya Kolay Gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
struya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Keske all realese olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Arkadaş All release yok diyor. Orda Nasıl Ypacaz Diyo ? Bende Merak Ediyorum. All Release Olmayan Yerde Nasıl kasabilr ?[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saral Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Cok kolay beya all release hayvanı tameden cıkarıyor digeride tameliyor ama diyorsanız ki all release olmuyor o zmn hayvana vurun baskası tamelesin sonra o vursun szi tameleyin o da olmuyosa bosverin gitsin ben size veririm hayvan :D[signature][hline]Zincirlede Vursalar Zamanı Durdursalar Toprağada Koysalar Bu Sevda Bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 if (&statf_war) src.sysmessage Bu hayvan dovusuyooo.(lol) return 1 endif[signature][hline]neden bu düzen böyle neden herkes sahte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar