Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animal taming kasma yöntemleri

struya

Öne çıkan mesajlar

said:
1llusion, 19 Şubat 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
Soyle cok npc spawn olan bi yere gideceksin, target next macrosuyla yapacaksın ama cok uzun suruyor.

Bu sekilde kasılmaz cunku hayvan snn uzagında olabilir.Veya bir adam gelir oraya tame etmeye adamı mı tameleyecen.veya pk gelir ölürsün...EZmacros mu ne o programla yapan vardı galiba ama bilemiyorum nasıl yapılıyor.EZmacrosu bulmak için bu siteye girmen yeterli.www.uoyardim.net[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

kendine basit gelen iki tu$a ' all kill ' , ' last object ' macrolarini ayarla, hayvanin bol oldugu bir yere git, hayvan'i tame et, bir tane daha tame et, guclu olani gucsuz olanin uzerine all kill'le, sen bu arada tame etmeye devam et, all release kapaliysa bu sekilde kasacaksin baska yolu yok.

[edit: imla]
[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

[Bu mesaj Math- tarafından 20 Şubat 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvanı kendine alltransfer ederdik gözüne fener tutulmuş Tavşan gibi kalırdı oldugu yerde sonra tame le babam tamele[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

all release calisan bir server icin yaziyorum..

2 kisi olman sart git 20 tane horse al cont la ve denizde bir alan sec kendine hayvanlarin contratini boz denizde bir adim bile gidemezler.. daha sonra uo ekraninda optionsdan macro optionsa gir yapacagin makro su tabi diyer arkadasinda ayni macroyu kullanacak
F1:
LastObje
LastTarget
WaitForTagg
TargetNex
Say:All Release

bu macroyuda hazirladikdan sonra bir uo loop sayesinde macroyu ayarladigin tus yukaridaki ornekde F1 delayda 15001 ayarla ve birak macroya Kolay Gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

Cok kolay beya all release hayvanı tameden cıkarıyor digeride tameliyor ama diyorsanız ki all release olmuyor o zmn hayvana vurun baskası tamelesin sonra o vursun szi tameleyin o da olmuyosa bosverin gitsin ben size veririm hayvan :D[signature][hline]Zincirlede Vursalar
Zamanı Durdursalar
Toprağada Koysalar
Bu Sevda Bitmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...