Milamber Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 soru açık küfredenleri üstümüze yaratık çekenleri nereye bildiriyoruz?[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
druenler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bizim oQo'a $ikayet et, sen o halleder :D[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Etti ya :D Adam buna küfür ediordu bende ona ettim sustu :D[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan.
druenler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ahahah cozdun olayi :D[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: oQo, 19 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki: Etti ya :D Adam buna küfür ediordu bende ona ettim sustu :D delirtme beni!!!!! :D ya adama admine sölicem dedim tırstı çıktı gitti sölemezdim zaten topacı ama olsun korksun şerefsiz konuşmayı öğrenmemiş kendini adam sanıyo az kaldı yakında hepsini kesicem[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Astolath5 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya arkadaşlar bşe sorcam jpko da oynayanlar nasıl lvl kasıyor bunu bana bir anlatabilirmi acaba? Ben cok denedim fakat bir allahın kulu party atmıyor japon arkadaşlar herkesin dilinde bir sorry, no party lafı dolaşıyor. Siz nasıl skill kasmayı beceriyorsunuz ??
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aynı soruyu bende sorcaktım ağzımdan aldın[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
Öne çıkan mesajlar