serkankilicer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Cafe içi bir server kuralım dedik arkadaşlarla takılmak için. yalnız bütün vendorlarla , spawnlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. Acaba bunların hepsinin standart bir biçimde ayarlanmış world dosyası var mıdır? zaten spawnları tam olarak ayarlayamadık, ve vendorları dükkanlarında durduramadık. Kapıyı açık gören çıkıyo turluyo bir. :D Yardımcı olursanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 http://web.paticik.com/scripts/ zebula hazır world, kolay gelsin[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 nebula hazır world??? emin misin nblnin olduğundan..[signature][hline]neden bu düzen böyle neden herkes sahte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 zebula sadece scriptleri arkadasımızın istedigi dosenmiş vendoruyla cartıyla curtuylta hazır world benim anladıgım?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bildigim kadarıyla en son dönemde nebula da vendorlar yoktu ve hala da yokmus dolayısıyla nası bir script oluyor vendor spawnlar hazır ama nese Arkadaşa yardımcı olmak gerekirse, Kendn axisten koyabilirsin Axisten veya O Spawn Topu Warya Gamb Bit (böle bi şeydi)ondan ayarlıyabiliorsun gitmemesini...[signature][hline]Real Good Nepsuo Shard Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yada hazır worldler var googledan bir ara ben aramıstım ve bulmus ama şimdi tam adresleri aklımda degil sende arat bulursun bir kac tane hazır world..[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 www.uobrasil.net te var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkankilicer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben de bira arayayım dedim ama muvaffak olamadım. Ne diye aratmamı tavsiye edersiniz? bir de güleceksiniz belki ama bu scriptleri nasıl ekleeceğim, yada kullanacağım diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 http://web.paticik.com/scripts/showscript.php?no=715 bak bunu indir uzantısı .scp olarak yapıp scriptsin içine koy oyun için .spawn_world yaz bikac dakka içinde hepsi oluor ama bence deneme cunku cok gereksiz vendorlar var spawnları cok basit yinede sen bilirsin koaly gelsin[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkankilicer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim, öğrenmek için. Ondan sonra kendim spawnlayacağım muhtemelen. Bu arada bir soru daha sorayım. :D Krakenler, vs vs için içinden çıkacak malzemenin aralığını belirleme şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 krakenin chardefini bulacaksın sonra orda item=hedehödö yazan yerler var oralara istediğin itemı ekliyorsun..[signature][hline]neden bu düzen böyle neden herkes sahte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bence sphere ılgılı tutorıalları ıyıce bır oku ondan sonra denemeye calıs yoksa onumuzdekı 2 ay senın topıclerınle ugrasır mıllet...[signature][hline]Everybody Shall meet with Thanatos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar