Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cafe içi server kuruyorum, Yardıma ihtiyacım var

serkankilicer

Öne çıkan mesajlar

Cafe içi bir server kuralım dedik arkadaşlarla takılmak için. yalnız bütün vendorlarla , spawnlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. Acaba bunların hepsinin standart bir biçimde ayarlanmış world dosyası var mıdır? zaten spawnları tam olarak ayarlayamadık, ve vendorları dükkanlarında durduramadık. Kapıyı açık gören çıkıyo turluyo bir. :D Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildigim kadarıyla en son dönemde nebula da vendorlar yoktu ve hala da yokmus dolayısıyla nası bir script oluyor vendor spawnlar hazır ama nese
Arkadaşa yardımcı olmak gerekirse,
Kendn axisten koyabilirsin
Axisten veya O Spawn Topu Warya Gamb Bit (böle bi şeydi)ondan ayarlıyabiliorsun gitmemesini...[signature][hline]Real Good
Nepsuo Shard
Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim...
Sosyal ağlarda paylaş

http://web.paticik.com/scripts/showscript.php?no=715

bak bunu indir uzantısı .scp olarak yapıp scriptsin içine koy oyun için .spawn_world yaz bikac dakka içinde hepsi oluor ama bence deneme cunku cok gereksiz vendorlar var spawnları cok basit yinede sen bilirsin koaly gelsin[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...