lisantus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ???sizinde pingler almiş başini gidiyomu????
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kablonet'in pingleri şuan aşırı derecede iyi ve uçuyoruz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:161/melancholy/depression)|
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 adsl yalan her zaman dolan[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Nasıl bakıcaz pingimize kaç olunca normal hız kaç olunca yavaş bi söylermisiniz 256 k bağlantım var valla[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Magnesis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: RedallHoor, 20 Şubat 2005 23:23 tarihinde demiş ki: Nasıl bakıcaz pingimize kaç olunca normal hız kaç olunca yavaş bi söylermisiniz 256 k bağlantım var valla windows içindeki MS-DOS Prompt (Komut İstemi) kısmında "ping web-adresi" gibi bir komutla pingine bakabilirsin. Örnek: ping www.yahoo.com ping ortalaman 100-200 civarında ise iyi; 200 üstü ise acilen önlem alınmalı...[signature][hline]SkiHawk Egiwo_Eclipse Ojiw-O Laku_İNfinity
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Adsl de ping biraz Kotu ama Adsl Gine Rlz BenCe
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sizin pingler durumda şu an söylermisiniz yurt dışı avrupa
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 walla pingi mingi bilmem ama benim baglantı sapıttı sanırım :-O
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ping tamıyorum bile ,istek zaman aşımına uğradı diyo meret[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 telekom yine saçmaladı hale bak 1 2 haftada bir patlıyoruz resmen daha sıkı hale gelecek bunlar dahaaa ... telekom uğraşma hiç hepten yok olsun , baştan kur bari . yok yada vazgeçtim sen baştan yapmaya kalkarsanda 10 sene sonra anca yaparsın sağol.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 turkiy£ capinda y£nil£me yapmişlar ondanmış....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 crocodile oda nesi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:162/melancholy/depression)|
Öne çıkan mesajlar