Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gene ne oldu pinglere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl bakıcaz pingimize kaç olunca normal hız kaç olunca yavaş bi söylermisiniz 256 k bağlantım var valla[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 20 Şubat 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
Nasıl bakıcaz pingimize kaç olunca normal hız kaç olunca yavaş bi söylermisiniz 256 k bağlantım var valla

windows içindeki MS-DOS Prompt (Komut İstemi) kısmında "ping web-adresi" gibi bir komutla pingine bakabilirsin.
Örnek: ping www.yahoo.com

ping ortalaman 100-200 civarında ise iyi; 200 üstü ise acilen önlem alınmalı...[signature][hline]SkiHawk Egiwo_Eclipse
Ojiw-O Laku_İNfinity
Mesaj tarihi:
ping tamıyorum bile
,istek zaman aşımına uğradı diyo meret[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
turkiy£ capinda y£nil£me yapmişlar ondanmış....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
  • Yeni Oluştur...