ultraaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Oyunu yuklemek istediğim zaman"C:WINDOWSSYSTEM32AUTOEXEC.NT. sistem dosyası,MS-DOS ile Microsoft Windows uygulamalarını çalıştırmak için uygun değil" yazıyor napabilirim?Şimdiden teşekkür ederim...
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bi arakadasindan bu dosyayi iste.Atsin o sana,Onu paste et system 32 nin icine ya da systeme.Ayrica ek olarak repair bolumunede et[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
ultraaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Şimdi de sadece set up ı yüklüo gerisi gelmio başka napmak lzm? Valla canım çekti bi anda baya eski oyun ama sağlam oyun bence tabi
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 caesar super ya. hatta pharoah a sardim simdi ben :) super sehirler kurdum[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 widnows klasorudne repair dosyasian gir orada autoexec.nt dosyasini al system32 klasorune kopyala...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Öne çıkan mesajlar