Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oyunu eu betada gayet düzgünce oynuyordum ancak sonlarına doğru geldiğimde ilk başlarda uzun aralıklarla crash vermeye başladı sonraları ise bu durum gittikçe sıklaştı.oyuna başladıktan sonra 2-3 ay hiç hata vermeden düzgünce ilerlese bile bir süre sonra bilgisayarın herhangi bir parçasıyla çakışıyor ve devamlı crashlenen bir oyuna sahip oluyorsunuz.bu durumda yapabilinecekler; ilk başta repair ile wow klasörümüz taratılır.hala crash devam ediyorsa reinstall atıldıktan sonra tekrar denenir.inatla hala wow çöküyorsa, harddiskte scandisk taraması yapılır win98/me için starta tıklayın çalıştıra basın scandisk yazıp okeyleyin boşluğa hddyi bir scanleyin win2000/xp bilgisayarımı aç lokal diskini seç dosya menüsünden özelliklere gel araçlara gir scani seçip checkle scandisk bitince restartını at artık başlandı bir kere iyice sağlamlaşsın bir defragda atalım perfectdiskteki dosyadanda yardım alabilirsiniz.onun haricinde Windows 98/Me starta bas çalıştır boşluğa defrag yazıp tamam a basın gereken yeri defragla taratın Windows 2000/XP bilgisayarımı aç,gereken diske gel sağ tıklayıp özelliklere gel araçlara gir defragment hata denetimini seç,eğer yapmazsa okeyleyip restart atıp tekrar dene defragla bunun dışında bilgisayarın bir ram,cpu,güç kaynağı veya bir kablo problemi olabilir. ram için hafızayı test eden programlar bulunuyor. memtest microsoft cpu yu test etmek için programı çekin. yükleyip 'just stress testing' e basın ayarlardan 'torture test' i seçin okeye basın error 132 için memt32 dosyasını indirin. hafızayı dolduran programları oyunu açmadan kapatın firewall vb. güvenlik önemlerini kısıtlayın ana kartın,ekran kartının ve windowsun son yamalarını indirin biosu güncelleyin opengl destekli oynamayın sisteminizi overclock etmiş bir halde oynamayın makinanızda spyware,trojan gibi uploadı ve memoryi dolduran programların olmamasını sağlayın. bunların sonucunda said: ERROR #132 (0x85100084) Program: C:Program FilesWorld of WarcraftWoW.exe Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:69672699 The instruction at "0x69672699" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read". hatası alma oranınız çok çok azalacak.onun dışında directx in son sürümünü makinanızda bulundurun.başlat/çalıştır/dxdiag ile bakabilirsiniz sürümüne.ayrıca oyun aşşağıdaki kartları desteklemekte; ATI -Card models: Radeon 7000 (QW / QE / QY) series Radeon 8000/9000/X000 Series -Tested drivers: Windows 2000/XP - Catalyst 4.9 Windows 98/ME - Catalyst 4.7 nVidia -Card models: nForce Integrated Graphics GeForce 2 (GTS / Ultra / Ti / Pro / MX) Series GeForce 3 (Ti) Series GeForce 4 MX Series GeForce 4 Ti Series GeForce FX Series GeForce PCX Series GeForce 6 Series -Tested drivers: Windows 2000/XP - ForceWare 61.77 Windows 98/ME - ForceWare 61.76 Intel -Card models: Extreme Graphics 2 (82845 / 82855 / 82845) Series -Tested drivers: Windows 2000/XP - 14.7 Windows 98/ME - 13.6.1 *Graphic cards with limited Pixelshader support Intel -Card models: Graphics Media Accelerator (GMA 900 / 82915) Series -Tested drivers: Windows 2000/XP - 14.7 Windows 98/ME - 13.6.1 Matrox -Card models: Matrox Parhelia (P750 / P650) Series -Tested drivers: Windows 2000 / XP - 1.07.01.060 SiS -Card models: Xabre series -Tested drivers: version 3.1 *Graphic cards displaying graphical corruption -Card models: Kyro Series Kyro II Series -Tested drivers: 2.01.21.0007 *Unsupported graphic cards -3dfx Voodoo Banshee Voodoo Series Voodoo 2 Series Voodoo 3 Series Voodoo 4 Series Voodoo 5 Series -ATI 3D (Charger / Pro Turbo / Xpression) Series Rage (II / IIc / Pro) Series Xpert (98 / @play / @work) Series Rage 128 (Pro) Series All in Wonder (Pro / Rage 128) Rage MAXX -Intel Extreme Graphics (82810 / 82815) Series -Matrox Millenium G200 Series Millenium G400 Series Millenium G450 Series Millenium G550 Series -nVidia Riva 128 Series TNT Series TNT2 (M64 / Pro) Series GeForce 256 -S3 Graphics UniChrome Series AlphaChrome Series Savage Series -ViRGE Series SiS/Trident SiS300 Series SiS500 Series SiS600FX/SiS600MX Series SiS700 Series Trident Blade Series hala problem devam ediyor crashleniyor veya oyundan tam verim alamıyorsanız support tan yardım alın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 faydalı bir eser eline saglık...[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 peki memtest32 programını yukliip napcaz?[signature][hline]Jorin (Deathwing) Troll Hunter Raothi (Zenedar) Human Mage Weran (Burning Legion) Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elastik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Blizzardin repair tool u hata veriyor ik 850 kusur mb checkden sonra su hata cikiyor: could not initialize storage. you may not have permission to write to the destination path yardim lutfen[signature][hline]WOW: Cilvenaz Mage (Human female) server:Burning Legion Pesimistyle (troll rogue male) server:(Agamaggan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 microsftun memory testini yukle. formatli bir diski a surucusune koy. indirdigin dosyayi calistir. baskangic diski olurstur. daha sonra disket surucudeyken bilgisayari yeniden baslat. o kendi ram testini yapar.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu repair olayı yeni çıkmış galiba. onun dışındakilerin hepsini denemiştim işe yaramamışlardı. sistemden sisteme değişir tabii belki kiminde başarılı olur. ben kendi sorunumu cpu front bus hızını düşürerek çözmüştüm. hala da öyle oynuyorum. ayrıntılar için tıklayın. eline sağlık bu arada çok yararlı olmuş.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar