Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde extended turnuva

Ardethamblecrown

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu hafta yapılan drafta katılımın güzel olması gözlerimi yaşarttı. :)

işin şaka kısmını bırakıyım izmirde yaklaşım 4 5 aydır şöle güzel bir extended turnuva yapılamıyor... bunu tabiki değiştirmek lazım bilirsinizki zannedersem izmirdeki herkezinde az çok artık bir extended destesi var. Artık düşünüyorum ki herkez tatildende geldiğine göre bir extended turnuva düzenliyelim. Geçen turnuva düzenlemesini yapan arkadaşların bu konuyla ilgilenmesini isteyemiyorum onlardan çünkü bir önceki turnuva mız bir hezimetti ancak 8 kişiyi topladık zaten draft yaptık. Ama yeni başlayanlarla birlikte eğer eski oynayan arkadaşlar da teşrif ederlerse.(kusura bakmasınlar lafım ortalıkta çok gözükmeyenlere kim olduğuklarını herkez biliyor) güzel bir extended turnuva ayarlayabileceğimizi düşünüyorum.

Eğer levent de bize yardım ederse sanction olayı konusunda ratingli olması da işten değil. Ki bu zannedersem eğer gerçekleşirse uzun zamandır izmirde yapılan ilk ratingli turnuva olacak.

Tabiki katılım ücreti olmak zorunda ben bu ücreti 10milyon (10ytl) olarak düşündüm tabiki hertürlü fikire açığım. turnuvanın bütün geliri ödül olarak dağıtılacaktır bundan emin olabilirsiniz. O yüzden ödüller katılımcı sayısına göre değişecektir.

Kartları eksik olan yada destesi olmayan arkadaşlar için hiç yoksa bende yapılı 3 tane sağlam deste var turnuva için kullanıcak arkadaşlara verebilirim ki eyimen sağolsun ondada en az bi 3 tane olduğunu düşünüyorum. Bi kaç arkadaşında yardımıyla zannetmiyorum ki oynamak isteyenlere deste bulamayalım(tabiki bahsettiğim desteler standart extended desteler yani öyle kart olsun beri gelsin diye hazırlanmış değiller). zaten turnuvadaki eğlence oranı da destelerin güçlerinin birbirine yakın olması na bağlı olduğundan, kartları olmayan arkadaşlar hiç çekinmeden isteyebilirler.

Turnuva gününü ayın 20. olarak düşündüm tam tatil bitişi ve herkezin daha sınavlarını başlamadığı bir gün olarak uygun. herzamanki gibi önerilere açığım.

Tabiki turnuvaya girecek arkadaşlar lütfen tanıdıkları diğer arkadaşlara ulaşabilirlerse, herkeze ne kadar duyurabilirsek bu turnuvayı o kadar çok katılımcı ve o kadar çok ödül demek :P

Burda forumdaki izmirli arkadaşlara oldukça çok iş düşüyor. artık tanıdığımız herkeze bu turnuvayı haber vereceğiz. ve katılacak herkezin ismi soyadı ile birlikte mail adresini buraya yazacağız. Umarım yüksek katılım oranlı güzel bir turnuva olur.

Levent senden bir isteğim var yanlız bizim izmirden bir arkadaş şu an istanbulda kanchelsis, eğer onunla irtibata geçersen dci formları için mutlu olurum. ([email protected]) eğer bana msn den ulaşırsan gsm ini de verebilirim.

tabiki turnuvanın ratingli olabilmesi için herkezin bir dci numarası olması gerekiyor umarım bu konuyuda levent arkadaşımız halledebilir.

Turnuva için herkezin buraya ismini ve mail adresini yazmasını tekrar hatırlatmak istiyorum. Umarım bu bir başlangıç olur ve izmirde magic oynanımı gittikçe artar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tolga demiş ki:
Extended nasıl düzenleyebiliyosunuz yahu? O kadar kart potansiyeli var mı İzmir'de, biz burada (İstanbul) T2 yapamıyoruz.

Tecahül-ü Arif sanatı budur işte. :) Herkes kazanmak ve puan yapmak için oynamıyor sanırım. Bu düşüncenin devamı olarak evet İstanbul'da T2 yapamıyoruz. Çünkü insanlar Affinity gelecek üstümüzden geçecek diye korkuyor, 4 Ravager olmadan o desteyle oynamıyor vesaire vesaire.

Netdecking'in olduğu yerde MetaGame kraldır; fakat meta yapacak kadar vizyona sahip ve cesur (ikisi bir arada olmalı) oyuncu sayısı tabii ki gittikçe azalıyor. Aslında azalmıştı; umarım ki artacak.

Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ishinotsuyoihito, 08 Şubat 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
said:
Tolga demiş ki:
Extended nasıl düzenleyebiliyosunuz yahu? O kadar kart potansiyeli var mı İzmir'de, biz burada (İstanbul) T2 yapamıyoruz.

Tecahül-ü Arif sanatı budur işte. :) Herkes kazanmak ve puan yapmak için oynamıyor sanırım. Bu düşüncenin devamı olarak evet İstanbul'da T2 yapamıyoruz. Çünkü insanlar Affinity gelecek üstümüzden geçecek diye korkuyor, 4 Ravager olmadan o desteyle oynamıyor vesaire vesaire.

Netdecking'in olduğu yerde MetaGame kraldır; fakat meta yapacak kadar vizyona sahip ve cesur (ikisi bir arada olmalı) oyuncu sayısı tabii ki gittikçe azalıyor. Aslında azalmıştı; umarım ki artacak.

Görüşmek üzere, esen kalın.

peki..[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thrall, 08 Şubat 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
Extended nasıl düzenleyebiliyosunuz yaw?o kadar kart potansiyeli varmı İzmirde,bis burda(istanbul) t2 yapamıyoruz..

Valla biz de kart var da, katilan adam sayisi biraz az oluyor. Insallah bu turnuvaya katilim iyi olacak, oyle tahmin ediyoruz. Insanlarin korkmasini zaten anlayamiyorum, yenmek ve yenilmekten ziyade eglenmek cok daha onemli. O zaman biz de drafta katilmayalim(yani o mantikla dusunursek) goblin'im var, ravager'im var, RDW'im var. Ama her drafta da katilmisimdir(zarla cranial extraction'i da kaybetmisimdir). Berbat ta rare'lar acarim hep. Fakat egleniyorum, onemli olan da bu bence. Biz o deckleri herkesi yenmek amaciyla degil, adamlar nasil yapmis(yani prolar) oynuyoruz, goruyoruz. Kendim de bi gun cok iyi bi deck yaparsam onla katilirim turnuvaya(rogue deck surprizdir, kazanir da). Umarim bu turnuva iyi bir katilimla gerceklesir.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ishinotsuyoihito, 08 Şubat 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
said:
Tolga demiş ki:

Görüşmek üzere, esen kalın.

tamamen katılıyorum,kimsede kart yok ve insanlar aman yenilicem,aman üzerimden geçicekler diye,oynamak istemiyor.Çünkü birkaç insan bu oyunu hırsla oynuyor,kin besliyor.aman ya o insana yenilirsem gözüyle bakıyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca insanlar deck yapmak için uğraşmıyor,açıyoruz brainburst ü,bakıyoruz oradan affinty,tooth and nail,UG,black control.Onları yapmaya çalııyoruz doğal olarak.Ama düşünmüyorki insanlar bu desteleri yapmak o kadar kolay değil.Elinde kart olmayınca ne yapıcaksın,elinde olan kartlarla alternatifler üretmeye çalışabilirsin.Diyiceksiniz ki tabi senin kart sıkınıtın yok,istediğin her desteyi yapabiliyorsun,istediğin kadar konuş.O da doğru ama hırs yapmadan,oyunu eğlenmek için oynarsanız böyle şeyleri sorun etmezsiniz diye düşünüyorum ben.
İnsanların T2 için Affintyler,vesaireler yapmasını beklersek tabi ki T2 turnuva olmaz.İzmir de sanmıyorum ki herkeste full desteler olsun,birkaç alternatif kart koyarak oynuyorlardır,ya da bütün kartlar vardır:)o zaman birşey diyemem.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sırf brainburst kasmıyorum,kendi yaptığım bi deckide sürekli olarak deniyorum apprda.Ama bu oyunu ne için oynadığım veya başka insanların ne için oynadığı tamamen kendilerine kalmış.Benim ilk msgımdada sölemek istediğim ortamda güçlü deckler varmı,yani onlara karşı playtest edip deniyebiliyomusunuz,nese çok konuştum bazı şeyleri de anlatamıyorum galiba herkese[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar tabiki hiçkimsenin bi kaç kişi dışında ful destesi var diyemeyiz işte burda eski oyuncuların yeni oyunculara yardım ettiği yer geliyor. Benim şu an için yazdığım gibi 4 tane ex destem var hepsi de birbirinden güzel dolayısıyla sırf ben 3 kişiye deste verebilirim. İşte zaten bu turnuvanın da olayı hiç kartı olmayan arkadaşlar bile katılabilecek olması sadece buraya yazmaları yeterli benle msn den irtabata geçerlerse hangi destelerin olduğunu da yazabilirim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thrall, 08 Şubat 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
Ben sırf brainburst kasmıyorum,kendi yaptığım bi deckide sürekli olarak deniyorum apprda.Ama bu oyunu ne için oynadığım veya başka insanların ne için oynadığı tamamen kendilerine kalmış.Benim ilk msgımdada sölemek istediğim ortamda güçlü deckler varmı,yani onlara karşı playtest edip deniyebiliyomusunuz,nese çok konuştum bazı şeyleri de anlatamıyorum galiba herkese

Harbiden anlatamamissin. Zaten guclu decklere karsi test etmek icin de kart gerekmez, proxy yazilir oynanir. Ayrica belli basli kisilerin de pro deckleri var, hepsiyle de deniyoruz zaten(ben ninja yaptim mesela onu denedik, fena da degildi hani. Bi kac ise yarar kart daha basilirsa savior'da guzel olur).[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG"
Sosyal ağlarda paylaş

i'm back...:) yaa haklısınız bu izmirde rated yapmak çook ii olur ama aynı oranda da kasış bi iş..
--Berkin bey bize açıkla bakalım.. : şimdi biz senin bana yolladığın programı kullanarak -örneğin 16 kişilik swiss türü turnuva yapsak ve her adımın oyunlarının pairinglerini ve sonuçlarını sana detaylı şekilde ulaştırsak (katılanların BİR kısmının dci numarası olacak yanlız!)- bu rated sayılır mı..? yoksa senin gibi yüce bi zatı izmir konuk etme şerefine nail olmamız farz mı? vekil yollasan olmaz mı? başka neler lazım..

son olarak umudumu yazmadan edmiyeceğim: çok uzak olmayan bi gelecekte her ay en az 2 draft yapılan her ay düzenli constructed turnuvaların düzenlendiği bir izmir... ah ahhhh :)

haftasonu olacak turnuva için murat'a teşekkürü borç bilir hepinizi davet eder ve giderim artık......[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...