Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ne bu friends havası lol[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Benim programimi dinleyenler lütfen yorum yapabilirler mi? Playlist te şöyleydi ESTEL - DİNLEDİKLERİMİZ BİLMEDİKLERİNİZ 14 Haziran 2003 01)Sesame Street - Cookie Monster 02)Evanscence - Bring Me to life 03)Sting - English Man In Newyork 04)Shimmy She Wobble - Other Turner And The Rising 05)Empyrium - The Sad Song of The Wind 06)Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon 07)Hoobastank - Crawling In The Dark 08)Deine Lakaien - Love Me To The End 09)Tracy Chapman - Fast Car 10)Bush - Heaven is On The Way 11)Replikas - Deli Halayı 12)Knight Errant - On The Green 13)Paradise Lost - Symbol of Life 14)November's Doom- The Lifeless Silhouette 15)Anathema - Angelica 16)Manowar - Master of The Wind 17)Nightwish - The Phantom of The Opera 18)Moonspell - Opium 19)Beatles-Paul McCartney - Yesterday 20)Chris Isaak - Life Will Go On 21)Demir Demirkan - Aşk Var Ya 22)Bob Dylan - One More Cup of Coffee 23)Red Hot Chilli Peppers - Road Trippin 24)Dragon Heart - Theme 25)Black Sabbath - Changes 26)In Flames - Metaphor 27)Katatonia - Ghost Of The Sun 28)Dark Tranquillity - Ex Nihilo 29)Knight Errant - Gilgamesh 30)Opeth - Face of Melinda [hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 14 June 2003 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Friends rulez[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 athe çalmıyo ki.. belphegor diye bi eleman (kim bu?) çalıyo.. öyle gözüküyo sayfada..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 :) CTS sabahı daha nasıl ses olsun :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Stream Title: Belphegor | Pepelek FM yok yahu athea diil. wj değişince winampte görünen değişmiyo ondan öyle görüyosundur (bende de wj athea yazısı var ama diil işte.)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 evet şu anda ben yayındayım:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kashmir i duyunca kopup geldim yarida kesip konusan kisi de athea deilmiydi? onun ssiydi yaf[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bendim o ya:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 NEDEN YARIDA KESTIN O ZAMAN! NIYAAAAAAA yapmayin yaaa birakin calsin en guzel sarkilardan biri dunyadaki[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 mikrofonu yeme :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 biliyorum:).ayarlayı yapacağım en kısa zamanda.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 evet kesinlikle, ciddi ciddi sirf sesini duymak icin dinliyorum su anda, cok ilginc, cok degisik bi ses tonun var. biraz daha konussana.[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bende sesini merak ettiğim için dinledim ve hakkaten değişik bir sesin var. Daha çok konuş kitleleri peşinden sürükle.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ama şu metallica şarkısı bir bitsin öyle:).bu güzel şarkıyı yarıda kesmeyelim...[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben sevmedım sesını ne bılıyım garip geldi...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Belphegor ergenlik yaşlarında falan mısın? Sesin benim o yaşlardaki çatallı sesim gibi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 doğru bildin Absolut:). bu sene lise'ye geçiyorum.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yakında bana sesini yolla, analizini yapayım hattı açıcam :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya ben bu sesi hatırlıyorum gibi.izmirdemi oturuyosun sen?[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben izmirde oturmuyorum.artık kulaklığı hak ettim:)![hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu arada cıngıl nedir?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. [Bu mesaj Belphegor tarafından 14 June 2003 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 geçenlerde sokakta giderken yanından geçtiğim çocuğa çok benziyo sesin.ahah hafızama bak diyorum iğrenç garip bi hafızam war[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bana ne zaman kulaklık resmi vereceksiniz yani wjlik madalyasını?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 verirler panik yapma.banada koymamışlar daha zati[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar