arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 justin ses çook az gelio sesi aç duyamıyorum nerdeyse..[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 up tıs cık tıs dont be fooled by the rocks that i wear i'm still i'm still jenny from the block hastasıyızz[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 rock your body istiyorum justin den..[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yarına rock your body isterim :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 tüh lvl kastığım için unutmuşum yatmadım ama dinleyemedimde eminim gene binbir türlü irençlik yapmışsındır justin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Su anda uyumayanlar icin WJ Volf album yayini devam ediyor. Dun gece 5 tane albumu download a birakmistim, 3 u bitmis, brinin zamani gelene kadar calicam Pink Floyd albumlerini. Bunlar az bolinen albumleri falan[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ehe dinleyen yokmus yaa olsun ben kendime caliyorum zaten bu sabahlar Pink Floyd un 3 albumunu caldim bu sabah. Obscured by Clouds Meddle ve 15 dakikaya The Final Cut biticek ondan sonra Estel giricek yayina[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bugünkü beraberligimiz sabah saatlerinde 9-11 arasında. Gerçi bu saatte pepelek fm i dinlemek için kalkan uykusundan fedakarlik yapan yok fakat biz ulan kalksak mi? Nasil yapsak, Yatak da çok güzel gözüküyor ama dur bi fm i açiyim diyen insanları uyandırmak için buradayız. Kimse olmasa bile Show Must Go on[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yayınımız başladı. Kendi çapımızda egleniyoruz ama bomba bir program oluyor. Daha sonra bir playlist koyacagim yayinin.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 14 June 2003 09:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 SIlth ben 60 lar 70 ler caldim bugun kusra kalma :P[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Sarkilari Rename etmiştim ama id3tag lerini unutmuşum o yüzden yine track 3 falan seklinde caliyor özür dilerim. Kısmetse o da olacak artık.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Silthanas, 14 June 2003 09:17 tarihinde demiş ki: 80 ler calan kimse yok mu yahu =) ben hep caliorum ama is gunleri, is saatleri, bozar siz gencleri =ppp kafiye yaptim ulan hihi gunaydin herke$e =] Estel bey iyi yayinlar efenim, pek bi agir takiliosunuz zebah zebah ama ossun dinlioruz, nedir ki =o=[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya geğirik geldi metalden.angelica güzel gerçi.ben barış mançoda çalcma bugün pek bi barış abi fanlığım tuttu. *!adaş olduğu için onu hep çok sevmiştir*[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 80ler çok zevkli oluyor valla.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Zonealarm kullanan biri şarkı çalarken 8001 dışında bir port için izin almak gerekiyor mu bir bakar mı lütfen veya herhangi bir firewall kullanan biri.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 babam seyahatte olmasaydı onun makinadan bağlanırdım.onda beatles jose feliciano elvis ve daha bilmediğim onlarca kişinin mp3 ü war.biraz eski bi arşiv yani anlayacağınız.bir gün ordan bağlanayım size sizden bile eski bir müzik saati yaşatayım:) *!çaktırmadan yaşlı demiştir sıvışmaya bakar*[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben zonealarm kullanıyorum yok öyle bişey port 8000 benim[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 cok ozur dıleyerekten 11-12 arası programımı yapamıycam karnım cok agrıyor dayanılmaz bole uff ondan estel dvm etcek[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Geçmiş olsun[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Size mi yoksa jacaboya mi? :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 estel the ortamalrın efendisi :) dinleyemiyorum şu anda çünkü başka şarkıalrla meşgulum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 biraz tempolu bişiler çal da uyanalım tam yoksa self-wake up taktiğimi uygulayıp kendi playlistimle uyanıcam:)[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 lol kayıp dunyalar müziii çalıo. sufer valla :)))[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hahahahah super yaaaa bu arada athenin sesini ilk kez duydum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yakkari, robotech veya voltran var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar