arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 justin ses çook az gelio sesi aç duyamıyorum nerdeyse..[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 up tıs cık tıs dont be fooled by the rocks that i wear i'm still i'm still jenny from the block hastasıyızz[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 rock your body istiyorum justin den..[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yarına rock your body isterim :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 tüh lvl kastığım için unutmuşum yatmadım ama dinleyemedimde eminim gene binbir türlü irençlik yapmışsındır justin =p
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Su anda uyumayanlar icin WJ Volf album yayini devam ediyor. Dun gece 5 tane albumu download a birakmistim, 3 u bitmis, brinin zamani gelene kadar calicam Pink Floyd albumlerini. Bunlar az bolinen albumleri falan[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ehe dinleyen yokmus yaa olsun ben kendime caliyorum zaten bu sabahlar Pink Floyd un 3 albumunu caldim bu sabah. Obscured by Clouds Meddle ve 15 dakikaya The Final Cut biticek ondan sonra Estel giricek yayina[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bugünkü beraberligimiz sabah saatlerinde 9-11 arasında. Gerçi bu saatte pepelek fm i dinlemek için kalkan uykusundan fedakarlik yapan yok fakat biz ulan kalksak mi? Nasil yapsak, Yatak da çok güzel gözüküyor ama dur bi fm i açiyim diyen insanları uyandırmak için buradayız. Kimse olmasa bile Show Must Go on[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yayınımız başladı. Kendi çapımızda egleniyoruz ama bomba bir program oluyor. Daha sonra bir playlist koyacagim yayinin.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 14 June 2003 09:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 SIlth ben 60 lar 70 ler caldim bugun kusra kalma :P[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Sarkilari Rename etmiştim ama id3tag lerini unutmuşum o yüzden yine track 3 falan seklinde caliyor özür dilerim. Kısmetse o da olacak artık.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
athea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Silthanas, 14 June 2003 09:17 tarihinde demiş ki: 80 ler calan kimse yok mu yahu =) ben hep caliorum ama is gunleri, is saatleri, bozar siz gencleri =ppp kafiye yaptim ulan hihi gunaydin herke$e =] Estel bey iyi yayinlar efenim, pek bi agir takiliosunuz zebah zebah ama ossun dinlioruz, nedir ki =o=[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya geğirik geldi metalden.angelica güzel gerçi.ben barış mançoda çalcma bugün pek bi barış abi fanlığım tuttu. *!adaş olduğu için onu hep çok sevmiştir*[hline] www.hayalkent.net/freestyle
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 80ler çok zevkli oluyor valla.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Zonealarm kullanan biri şarkı çalarken 8001 dışında bir port için izin almak gerekiyor mu bir bakar mı lütfen veya herhangi bir firewall kullanan biri.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 babam seyahatte olmasaydı onun makinadan bağlanırdım.onda beatles jose feliciano elvis ve daha bilmediğim onlarca kişinin mp3 ü war.biraz eski bi arşiv yani anlayacağınız.bir gün ordan bağlanayım size sizden bile eski bir müzik saati yaşatayım:) *!çaktırmadan yaşlı demiştir sıvışmaya bakar*[hline] www.hayalkent.net/freestyle
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben zonealarm kullanıyorum yok öyle bişey port 8000 benim[hline] www.hayalkent.net/freestyle
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 cok ozur dıleyerekten 11-12 arası programımı yapamıycam karnım cok agrıyor dayanılmaz bole uff ondan estel dvm etcek[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Geçmiş olsun[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Size mi yoksa jacaboya mi? :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 estel the ortamalrın efendisi :) dinleyemiyorum şu anda çünkü başka şarkıalrla meşgulum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 biraz tempolu bişiler çal da uyanalım tam yoksa self-wake up taktiğimi uygulayıp kendi playlistimle uyanıcam:)[hline] www.hayalkent.net/freestyle
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 lol kayıp dunyalar müziii çalıo. sufer valla :)))[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hahahahah super yaaaa bu arada athenin sesini ilk kez duydum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yakkari, robotech veya voltran var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Öne çıkan mesajlar