yvz5 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler OSI nedir? ben sphereda ufak tefek scpler yazdım ama OSI falan diolar OSI nedir bilen varsa bi annatabilirmi cok merak ettim![signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya yanlış bilgilendirmek istemem ama OSI ultima online'in orjinal serveri diye biliyorum hep böyle bildim fakat hiç oside oynamadım 6 senedir uo oynuyorum (maalesef) ama hiç oside oynama şansı bulamadım annemler kredi kartlarını vemiyolar :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Osi arkadasında dedigi gibi ultimanın orjinal serverıdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hakkaten fizbanin cumlesine bi soru isaretide benden? hemde non-osi? daaaammn..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 siz bilmezsiniz, osi uo'dan çoook sonra çıktı.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ehehehe. Osi "origin systems incorporated" demek, ultima online'i çıkaran şahıslar kurumu. Origin bir firmadır, Osi de onun kısaltılması. Genelde oynanan sunucu Osi'nin sunucusu olduğundan, ayrıca freeserverler de olduğundan orjinal serverlerde oynayanlar buna "Osi" diyerek karışıklığı engellemeye çalıştılar işte, sonra ağızda kaldı. Ben de 6 sene oynadım gralım demek :P. Bir kaç yılı oside geçti sonra niye para vereyim ki dedim freeserverlere daldım :) Orjinal sunucularda oynayamaman kötü olmuş. PS: büyük harf küçük harf uğraşamam ben şimdi işim var :)[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar