jean001 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Selam; Darkshoredan gemi ile menenthil harbor'a geldim. Ordan da yürüyerek ironforge'a ulaştım. (LVL 14 nightelf için şanslı bir yolculuk oldu :)) Ironforge da griffon master a gittigimde bana yol bilmedigim icin ucamayacagimi soyledi. Sanıyorum menethil harbor a geri yürüyüp ordaki griffon master ile konusmam gerekecek. Yanlış bişey yapıp o kadar yolu bosa donmek istemiyorum. Baska bir fikri olan var mı ?[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 menethil deki griffon master la konuşmadıysan, maalesef yürümek zorundasın. yoldan geçerken loch modan'daki griffon master'la konuş orası da açılsın.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ok çok saol :)[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 cekilmez heartstone kullan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hehe ben kullanmıştım bi keresinde ama eninde sonunda tekrar geliceksin bi daha yürümezsin hiç değilse en iyisi konuş masterlarla ^^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar