Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göze Kan Vol. 3 (Ps)

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Evet 3. Gözde kan denemem :)
1. den bu yana baya bi gelişme var sanırım...
1. Deneme: (album:2955)
O zamanlar yeni yeni başlamıştım kan uygulamasına :)
2. denemeyi kaybettim 1.den daha kötüydü
ve sırada 3. deneme var isim vermedim. Yine istediğim güzellikte yapamadım ama yinede merak ettim neler düşüneceksiniz...
Uzmanlardan, bilginlerden öğreti, ziyaretçilerden yorum bekliyorum. Texture ayarlıyamadım çok yapmacık duruyor bu nedenle blur yaptım... Ne yapacağımı bilemedim neyse uzatmadan 3 adımda yapım resimleri...

Şöyle güzellikte bir göz ve devamında bir güzel gözün daha hazin sonu... :)

Başladık brushlarla biraz renk katmaya kanlandırdık gözü

Şimdi gözden bir boya akıyor sonuçta ise o boyayı kan yapmaya kasılmış bir resim göreceksiniz...

SONUÇ

(album:7071)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 20 Şubat 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
kan boyle olmaz. boyle akmaz. boyle 2 boyutlu degildir vs. vs. olmamıs.

+1[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
-Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Bunun farkında olarak attım :) Yol gösterilmesi için... 2 boyutlu oldu Texturizer ile yapınca busefer pıhtı şekli alıyor gibi geldi... yani ne yapacağımı bilemedim. Nasıl yapılır ki? (gelişime açık)

Böyle pıhtı oluyor saçma oluyor peki başka hangi yöntemle yapılabilir?[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Kan, goz yasi gibi imgeler yaparken atlanmamasi gereken onemli noktalardan birisi de i$ik yansimalaridir ki calismada i$ik yansimasi ile alakali hic birsey yok.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 20 Şubat 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
said:

Bunun farkında olarak attım :) Yol gösterilmesi için... 2 boyutlu oldu Texturizer ile yapınca busefer pıhtı şekli alıyor gibi geldi... yani ne yapacağımı bilemedim. Nasıl yapılır ki? (gelişime açık)

Böyle pıhtı oluyor saçma oluyor peki başka hangi yöntemle yapılabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi ne demek oldugunu biliyorum afiş çalışıodum kendi çapımda neden seni kastı?
edit: konumu sabote etmeyemi kasıosun yoksa?[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Ferrero tarafından 21 Şubat 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...