Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alliance Cephesinden Screen Shotlar ;)

MOSAD

Öne çıkan mesajlar

Elimde bulunan bir kaç screenshotu sizlerle paylaşmak istedim.
Ayrıca elimde çekmiş olduğum videolar var undeadların treinerlarını falan keserken bunları upload edebileceğim yeterli hostingim olmadığı için upload edemedim.
Ama şunu söyleyeyim bugün blacksmithin etrafında hordeler bişiler yaparken blacksmithi kesmem komikti birden dumur oldular :)
Buyrun SS'lar..
Hordelerle Dans
[signature][hline]wow.forumu.com

Van Cleef'i kesmeye giderken

Undercity'i Merkez

Buda merkezdeki ss den biraz sonra :)

Undead köyünde inn'de trainerları kesmeden önce

Zepline binmeden önce

Zeplindeyiz

[Bu mesaj MOSAD tarafından 20 Şubat 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Xroadsa bekleriz mosadım =). Şuana kadar xroadsa gelen raid gruplarından sadece 1 kişi elimizden kaçtı o da denizde boğuldu. UC de zaten fazla kişi olmuyor en azından Silverpine a gitseydiniz =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sage, 21 Şubat 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Xroadsa bekleriz mosadım =). Şuana kadar xroadsa gelen raid gruplarından sadece 1 kişi elimizden kaçtı o da denizde boğuldu. UC de zaten fazla kişi olmuyor en azından Silverpine a gitseydiniz =)

Orayada geliriz zamanı gelince :) Ama sizin hordeler biraz korkak abi bi çoğu :) Zepline bindik 2 saat baktı 20 kişi dalsakmı dalmasakmı diye :) Bide lvl 30 troll falanda vardı :)
Zeplinde daldılar bize aşağı atlayıp kurtulduk :) Arkamızdan bi 33 mage atladı undead. Herhalde sandı arkadaşlarıda atlıcak yazık çekimle ve Ozi'nin ateşiyle can verdi :)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL27 Dwarf Paladin

Edit: Bu arada Sage'cim lvl36 mı oldun :) Helal vallahi ciddi helal olsun

[Bu mesaj MOSAD tarafından 21 Şubat 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 21 Şubat 2005 08:28 tarihinde demiş ki:
valla doğru abi horde kısmı biraz tırsıyo gibi ya alliancelar gezinip duruyo yollarda South golden road da her zaman var bir kaç tane nasıl yaşatıyolar anlamıyorum

Barrensda insan deli olur.Local defense dan mesaj geliyor : The Barrens is under attack. Üle hangi barrens dere tepe barrens işte?. Bir de south golden road da 5 tane human boss var onlar ayrı. Genelde ratchet a geliyorlar eh tabi en mantıklısı nötr bi alan seçmek =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Sosyal ağlarda paylaş

bugun lvl 17 halimle lvl 26 paladin kestim adam ne dusunerek afk olmussa horde mekaninda hll olsun yani ne diyim :) adama saydirdim buyuleri mana bitti hala olmedi doldurdum manayi yine daldim :) keske ss alsaymisim :)

[Bu mesaj Way tarafından 21 Şubat 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı bana oldu bir baktım Human warlock çok az canı kaldı baktım hiç hareket etmiyor yazıktır günahtır diye bıraktım. Kontrol için geldiğimde yoktu =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Sosyal ağlarda paylaş

Yarına Blood Pact guildi olarak raidimizin filmini yayınlıyorum sıkı durun :) Bloodscap serverinda alliance'ı küçük emrah triplerine bağladık.[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır!
[/b]
[b]

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 21 Şubat 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...