Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milan ve 90. Dakikalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne $ansli bir takimdir bu Rossoneri'ler. Once Lazio, $imdi de Cagliari. Bir de tamamen `$ans` bir golle kazanilan Reggina maci var.
$ans artik Milan'dan yana. Juve korksun. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
milandan sebebsiz bi şekilde nefret ederim juveyede sempatim wardır bu yüzden bu şans golleri beni kızdırıyo :P[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
juventusun hakemleri koruduğu bir gerçek. ama şampiyonlukları hakemler sayesinde alıyor dersek yanlış yapmış oluruz.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker
--
Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.!
Mesaj tarihi:
said:
tunch, 21 Şubat 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
juventusun hakemleri koruduğu bir gerçek. ama şampiyonlukları hakemler sayesinde alıyor dersek yanlış yapmış oluruz.

ben de allah'ı koruyorum di mi lol[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Olsun Shevchenko sakatlanmış o bize yeter.Uniteeedd[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
oldum olası juventus'u sevmem,milan'ıda fatih terim'i göreve getirmesinden sonra ilgiyle takip etmeye başlamıştım fatih terim kovulduktan sonra okdr büyük ilgim kalmadı ama hala sempatim var,hele fatih terimin yoktan yarattığı kaladze'ye fln top gelince ayrı bir seviniyorum =),inş milan şampiyon olur.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
  • Yeni Oluştur...