sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya arkadaşlar ben level 22'yim şu anda. skin ve leather aldım skill olarak. ancak kafam karıştı ve pişman oldum gibi. şu anda alchemy ve herbalism alan bir arkadaşım level 26 ve 2 silver'a mal ettiği potion'ları 9 silver'a falan satıyormuş. ben ise leatherworking'de böyle bir kar oranı görmedim şimdiye kadar. level'ları yüksek olan arkadaşlara sorayım dedim. hangisinde kar oranı daha iyi?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Alchemy karlı olsada problem ham madde bulmakdan geçiyor :=) , eğer ben azimliyim bıkmadan usanmadan dünyanın her karışını yürüyüp ham madde ararım. Bulduklarımın yanındaki yaratıkları temizlerim , sonrada topladıklarımla gider potion yaparim diyorsan :=)) Ki ben deniyorum :=) Leather konusunda No Comment[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya açımışken bede sorayım hunter da cooking almadan idare edebilirmiyiz yemek içini yoksa çok pahalı mı olur? birde fishing yapmadan cooking idare eder dimi?[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 alchemy'de yani ilerleyen levellarda da bu yüksek kar oranı devam ediyor. leatherworking'e niye no comment yazdın anlamadım? level kaç olursan ol kar oranı hep düşük diye mi böyle dedin ?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 alchemy bence ugrasilcak bisey degil; sonucta consumable uretiyolar, ilerde de butceni sarsacak bir etki birakmayacaktir tahminen pot alimi ..[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar