Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skiller hakkında...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar ben level 22'yim şu anda. skin ve leather aldım skill olarak. ancak kafam karıştı ve pişman oldum gibi.

şu anda alchemy ve herbalism alan bir arkadaşım level 26 ve 2 silver'a mal ettiği potion'ları 9 silver'a falan satıyormuş. ben ise leatherworking'de böyle bir kar oranı görmedim şimdiye kadar. level'ları yüksek olan arkadaşlara sorayım dedim. hangisinde kar oranı daha iyi?[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Alchemy karlı olsada problem ham madde bulmakdan geçiyor :=) , eğer ben azimliyim bıkmadan usanmadan
dünyanın her karışını yürüyüp ham madde ararım.
Bulduklarımın yanındaki yaratıkları temizlerim , sonrada topladıklarımla gider potion yaparim diyorsan :=))

Ki ben deniyorum :=)
Leather konusunda No Comment[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
ya açımışken bede sorayım hunter da cooking almadan idare edebilirmiyiz yemek içini yoksa çok pahalı mı olur? birde fishing yapmadan cooking idare eder dimi?[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem!
Bir ben vardır.Bende;benden içeru...
Yunus Emre
Mesaj tarihi:
alchemy'de yani ilerleyen levellarda da bu yüksek kar oranı devam ediyor.

leatherworking'e niye no comment yazdın anlamadım? level kaç olursan ol kar oranı hep düşük diye mi böyle dedin ?[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
alchemy bence ugrasilcak bisey degil; sonucta consumable uretiyolar, ilerde de butceni sarsacak bir etki birakmayacaktir tahminen pot alimi ..[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
  • Yeni Oluştur...