madjai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 slm beyler bu adsl speed test diye bi ste vardi. adresini hatirlayan var mi?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 http://speedtest.ttnet.net.tr[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bu testi kotalılar yaparken limite etki ediyor ama dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: rexx, 19 Şubat 2005 11:42 tarihinde demiş ki: http://speedtest.ttnet.net.tr Ayne ole.[signature][hline]...:::Yanlızlık paylasılmaz, paylasılırsa yanlizlik olmaz:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bi de adsl'de günde kaç gb indirdiğimi filan nerden öğrenebilirim?? paso mp3 indiriyorum, ay sonu girmesin??[signature][hline]yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Adsl limitsizse birsey olmaz.Eger limitli ise 256lık baglantıda 3gb dan 512lık 5gb dan sonra her 1Mb 10.000(1 Kuruş) ile ucretlendirilir.[signature][hline]...:::Yanlızlık paylasılmaz, paylasılırsa yanlizlik olmaz:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 www.dumeter.com ne kadar indirdim cart curt görmek için. 1GB kota 8 YTL[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: canerg, 20 Şubat 2005 16:14 tarihinde demiş ki: www.dumeter.com ne kadar indirdim cart curt görmek için. 1GB kota 8 YTL http://adslkota.ttnet.net.tr edit: şu an sorun var galiba açmıyor ama sayfa adresi bu..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 [Bu mesaj nedanko tarafından 20 Şubat 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 amanın dikkat edin kota sitesinde eski dl oluyo çoğu zaman ben baktım 900 mb di 1-2 gün deişmedi dlye abandım hala aynıydı 5 gün sonra fln yazdılar toptan 3 gb geçtim yani :) yani sitede biraz geç yenileniyo miktarlar..[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bide ben üye olurken bi e-mail vermişlerdi... formattan sonra temprory fln gidince siteyi unuttum mallere nerden bakıyoruz bilen biri varsa onuda yazıversin...[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 http://speedtest.ttnet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sPeeD TesT Ordan Yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu arkadasımızın resmı yanlış anlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar