ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Beyler türk telekom da bi sorun mu var dsl kullanıcısıyım birçok site hiç açılmıyor bazıları bazaen açılıyo bazaen açlımyor ne dir bu olay telekomdan mı benden mi mesela bu forumalra ilk 3 tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor dedi sonra 4. de açtı Eğer bendense bi yardımcı olun yaf[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 şu an bendede ayni sorun var yeni ttnet te galiba sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 benim pinglerde de sorun var 300 küsür valaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Oh be içim rahatladı bende korktum bir an :P Bu arada dns ayarlarını bilen varsa yazabilir mi? Bide sanırım 256 lar 512 ye çıkacakmış bilgisi olan varmı ?[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 web sayfası açılmama olayı çoğu kişide var sanırım. ttnetle alakalı olmalı[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bozuk bozuk[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bölge alakalı bende 8 aydır hiç sorun olmadı sadece 1-2 saat kesilmişti 1-2 kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ping'ler gayet normal ama site'de gezerken sorun oluyor..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Çok feci lag var yurt dışında hatta paticik'e bile zor girdim[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 paticiğe bile girerken sorun var :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 waLLa Ben Cs Yı SIldım bılemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar