Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 gitmeden önce son bir kez gezinebilir miyim etrafta? son bir kez bakabilir miyim bulutlara aşağıdan? acısını tadabilir miyim kara toprağın, yumuşak kanatlarının merhametinden önce cebime birşeyler sıkıştırma iznim var mı? kaç cebim var öğrenebilir miyim? hatıralarımı kaça katlasam sığar ceplerime? buruşturmaya ihtiyaç duymadan. arkamdan birilerini sürükleyebilir miyim? hatta kendileri gelse daha iyi olmaz mı? ben kendiminkileri es geçiyorum, kim, hangi görevini tamamlayabilmiş ki? bir kez daha kamaşsa ya gözlerim güneşte çamların tadını çıkarsam. bir nehirle sürüklenip ardından, şelalenin birinde son bulsam.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 :hmm: genel olarak konuyu ii baglamıssın ama cok soru sormussun o biras hosuma gitmedi ama genel olarak gzl...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 21 Şubat 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 düşünceler en iyi şekilde ifade edilmiş 10 puan:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 saeros, senden en kısas sürede bi şiir kitabı bekliyorum :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet saeros gerçekten güzel olmuş.bi duygu seli yaratmışsın yine.devamı dileklerimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar