Lokman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Beyler clienti yapıyorum ama sifrenin yazildigi yeri siyah yapmak istiyorum onu nasıl yapcam arka fonu degil oraya resim koydum gump tan benim dedigim sifrey acc name falan yazan yeri sadece o kadar bolumu siyah yapmak istiyorum bilen varmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Şifreleri yazdığın yani beyaz yerin rengini siyah yapmak istiyorsan verdata.mul içinde 3000'de başlayan gump'ları editlemen gerekecek.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 noldu yaw :) [Bu mesaj Xharloan tarafından 21 Şubat 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 noldu?? bu arada topic açan arkadaşlardan bir ricam var eğer açarken konu ile ilgili başlıklar koyarsanız ilerde arama yap diyecek yüzümüz olur ....[signature][hline]neden bu düzen böyle neden herkes sahte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 +1 fastreload a :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar