Faust Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sayın Misafirler!'ın sizin için hazırladığı bu çok özel"Haydi! Kılaynt Yazalım v1.0 Beta #5230" programı karşınızda! Bu programda neler mi var? Kendi kılayntızını yazmaktan ötesi! İşte feaçurlar: - Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yazarak Paticik UO Emu bölümüne otomatik mesajlar gönderebilirsiniz! - Auto Talkerlar hazirlayip, foruma yazılacak mesajları belirleyebilirsiniz. İşte bir örnek. ############################## scriptimdehatavar.hky ############################## GLOBAL[$username] = "%s%"; Group[$messages] = 1("bab","mrb","help","plz"); Group[$signatures] = 1("kurtlar vadisi","polat","fenerbahce","scriptci","gamemaster","$random[globalshardnames] . çok yakında","$random[globalshardnames] . owner"); on=&action=message2pati new(mesajyolla); new(mesajyolla)%username=$globalusername; new(mesajyolla)%mesaj=$groupmessages; new(mesajyolla)%usesignature=$signatures; new(mesajyolla)#Send; new(mesajyolla)#Close; ############################## Evet, bu kadar kolay! Bırakın sizin yerinize o sorsun, o milleti rahatsız etsin, illallah bile dedirtsin! - Diğer shardların adminleriyle kolay chat yapın. HKY'nin size sağladığı Global Ownerler Chat Odasında, ownerlara sorun. İşte chat odamızdan bir örnek. Selam, kılayntıma arka plan resmi için galeri siteleri nerden bulabilirim? Bizde edit yok. Peki. - Hüsnü left from HKY Global Ownerların Chat Odası. Gördüğünüz gibi, tüm ownerlar burada! Aradığınız her soruya cevap bulacaksınız. Takıldınız mı? Hiç dert değil. Artık yanınızda bu şahane program var! Daha fazla feaçur için web sitemizi ziyaret edin.-- HKY'yi temin etme yolları: Satış ofisimize gelerek bu muhteşem ürüne tam 6 eşit taksitle sahip olabilirsiniz. Eğer isterseniz adrese teslim şekilde 22 milyon 500 bin lira kargo bedeli olarak bu muhteşem ürüne sahip olabilirsiniz. Durmayın! Hemen arayın. www.homedrom.com[signature][hline]Faust - MSN: [email protected]www.noir.gen.trwww.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Harbi guzel yazmıssın kurgu guzel de baska biyere acsaydın keske[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... [Bu mesaj Drakonia tarafından 19 Şubat 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 he [Bu mesaj Masterwolf tarafından 19 Şubat 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Masterwolf eminim senden daha çok şey biliyordur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Abi cocugada hak ver gaza gelmiş herhalde :D[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Çok beğendim bunun devamıda varmı? :)[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 :)[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Des, 19 Şubat 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Çok beğendim bunun devamıda varmı? :) diziyle karıstırdın herhalde devamı yarın fln :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 tbrx. :)[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Vaşş reklam gibi kendimi show tv reklamlarında sandım valla :D cok iyi bi tanıtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Süper bir program. Herkesi kullanmaya davet ediyorum.[signature][hline]ozzy stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yavuz nelerle uğraşıyon ya.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 20 Şubat 2005 05:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Korax biraz kendini hayata bırak herşeye ciddilik werme biraz pozitif ol bence[signature][hline]Yardım Etmek Bir Gün Yardım Gereğini Engelleyebilir.Arastır Diceğine,Yardim Et Ottoman Shard Ottoman Staff Developer [Vezir-i Azam] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bunlar bence komik gelmiyor heleki yavuzdan. Çok daha faydalı işlerle uğraşabilecek birisi o. Başka biri yapsa garipsemezdim zaten.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bunun yeri bence garbage ..[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar