Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Çok sarıyor.. Çoğunuz şimdi aman nfsu mu kaldı diyeceksiniz ama sarıyor.. biz nfsu1 ile oynuyoruz ama 2 ile de oynanıyormuş galiba bilemeyeceğim onu Eğer katılmak isteyen olursa paticik diye acc alıp paticik room açabilir kapışabiliriz.. Direksiyon kullanmayan paticikliler tercihimizdir :D Direksiyonlular baya aşıyor çünkü klavye ile oynayanları :D Eğer oynamak isteyen olursa Play online'a basıp acc açabilirler.. Eğer gelmek isteyen olursa buradan haberdar etsin beni onu da alalım room'a..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2 var bende oynayalım mı? ama hiç bilmiyorum nasıl girilir ona göre. anlatman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya 2ile nasıl yapıldığını bilmiyorum ben.. 1varsa kur oynayalım.. 2nin birinci cdsi kayıp bende.. bi drift kapıştıralım :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 11 Şubat 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2 de yapacak olan varsa rezil baglantımla ben de yapabilirim anladıgım kadarıyla sana da anlatabilirim belki(cok kötü durumlara düşebilirsin ama)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 1 yok :( arkadaş aldı götürdü dağa kaçtı getirmedi. neyse boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hadi ya.. oynamak isteyen olursa aramasınlar boşuna diye 2 kıyak yapayım.. [li]versiyonunuzun cd kurulumundan yüksek olması daha iyi.. genelde cd versiyonunda sorunlar çıkıyor saçma saçma.. bunu gidermek için bunu indirip c:program filesea gamesneed for speed underground klasörüne kopyalamaları ve değiştirme sorusuna evet demeleri gerekiyor..[/li] [li]bu da evilmoe'nun save dosyası.. bunu indirip [xp için yazıyorum] C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataNFS Underground dosyasının içine extract etmesi gerekir.. [not:daha önceden bir profiliniz varsa silinecektir..O nedenle yeni yükleyenler için idealdir..] hadi ya yok mu nfsu1'i olan ve canı sıkılan :)[/li][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 11 Şubat 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bi ara oynicaz ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 beklerim =) bu arada sordum soruşturdum 2ile olup olmadığını 2için orjinal cd key gerekiyormuş acc açmak için.. yani isteyen varsa mecbur 1oynıyacak ya da paraya kıyacak =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hehe 2 yi denemedim bende ama 1 zevkli oluo.ozellikle wook diyorum.o baya oynuo netten[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cthulhu aslında süper olur paticik room açsak ben sürekli oynuyorum...açıkçası iddalıyımda :D[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sinir bozukluğuna neden oluyor bedne..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya bende oynarımda gelistirmem lazım ya arabayı olmaz boyle daha 18lvl dayım. fırsat bulup da yaparsam cok iyi olur aslında[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben o kadr süper iddialı biri değilim ama maksat zevk almak.. ben alıyorum şimdi paticik diye acc.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben şu an giriyorum.. oynamak isteyen olursa beklerim.. ranked game'de olurum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya allah kahretsin speed.exe yi ve o diğer verdi,ğini yükledim makina nfs yi açamıyo bile :hrr: ulan yoksa bu sahte kullanıcılar için miydi NİYE ADAM GİBİ SÖYLEMİYOSUN LAN :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ne diyon kardeş??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 anlamatamıyo muyum bu verdiklerini kulandım orjinal cd de var parasını da verdik ama senninkileri patch edince makina bozulur gibi bişey oldu üstelik online cs de oynayamıyorum oraya gelirsem kötü olucak :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 pardon da madem orjinal oyunun var neden ea.com dan update etmiyorsun ki? o kadarını da ben mi öğretcem sana? Gel ayrıca ne olacaksa artık.. Online cs oynayamaman senin appliğindir.. nfsu nasıl becerebilir ki cs'yi bozmayı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 git biraz daha ultima öğren sonra app falan konuş ben o oyunu bırakalı 3 ay oluyor :hrr: 1.4 den beri netten online Cs oynuyorum vediğin Speed i kurduktan Code14 Speed Hile hatası Veriyor Sanırım CS 1.6 NS durumu hile dosyası olarak incelemeye aldı işin yoksa uğraş OF OF edit:ne sölemiyosun ki orjinal mi sahte mi bu yama kısayoldan indirelim dedik hata ettik şimdi akıl ver bize ea.com gibi [Bu mesaj Heracless tarafından 19 Şubat 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bence Ug 2 de Online Fazla zewklı olucanı dusunmuorum cunku bı yerden sora sıkılıyor ınsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Heracless Herşey ultima Değil bende uo oynuodum buraktım ama artık uo'nun kelimeleriyle konu$muyorum.HerŞeyE aPP Demeyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar