Drastornap Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=13566 Evet tam 1 yıl önceydi. Arkamızda hiç bir kurum veya kuruluş olmadan bu yola atılmıştık. Ama maddi ve diğer sorunlar yüzünden hayata geçirememiştik. İşte zaman geldi. Tam gün veremeyiz ama (test dönemi olduğundan) çok yakın bir zamanda açılacak. Sponsor şirketimiz sayesinde açılıyoruz. Tüm staff maaşlı olarak çalışıyor. Ne yazıkki bize Türkiyede'ki scripterlar destek vermedi. Bizde yurtdışından bulmak zorunda kaldık. Ve serverımız tamamen ücretsiz olucak.. Bekleyin..
Free Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Güsel server a benziyor fakat o verdiginiz formda skill kasma saatleri ii fakat o saatde mesela 3.0 alınacak 5.0 aldım ındırılıo bence bu bıras sacma :)[hline]Taklitlerimden Sakının. Axa en Deth Daedric
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ya aslında benim istediğim bir serverin özellikleri şunlar olmalı... 1)iyi bir staff 2)iyi scp ler 3)iyi yerlere konmuş spawnlar 4)banka yeri farklı 5)ilk başta 5x gm başlamak (beşi kafamdan attım) 6)Lord British ve Blackthorn (adı neyse :)) olması 7)Level sistemi 8)Her level atladiginda bir menu ve o menude item (levela gore)mesela 1.level Platemail set, 2.level +3 katana vb... 9)Tabi playerlar bu kadar güçlü olunca npcler küçsüz kalmamalı. 10)bitti... :)
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bence sadece LeveL sistemi yeter 5x Gm oLunca sererIn hiç tadI çIkmaz LeveL atLIya atLIya skiLLerin artarak gitmesi daha iii :D
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hayırlısı olsun kardeş sen gene 1 yıl dır arıyorsun biz 1.5 yıl oldu ama sonunda sağ olsun stafımızın katkılarıyla bizde bişeyler yapıcaz galiba hayırlısı neyse o olsun bakalım[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
taz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 başarılar dilerim. serverınız acılınca mutlaka yazın buraya..[hline]ICQ: 4435695
Öne çıkan mesajlar