Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sen elle$me kedının $eysıne kedi isterse yapar :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquimbo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 allah yardımcın olsun :P[signature][hline]coquimbo kedigillerden meksika yemeklerine en meraklı olan vaşakımsı yaratığın teki midir? tabiiki diildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 rhat ve yenı arabayı bulunca kedıcık napsın zıcıvermıs :) nese o arabaya 1 hafta fln kullanamazsn arabayı :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Benim değil arkadaşın.. Yok ya koku moku iz felanda kalmamış.. Ama yine de ayıp ettim falla :)[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Canım nedanko ben biliyosun evde 2 tane kedi besliyorum sana baştan söyleyim kediler asla 1 haftada çiftleşmezler hatta o moda bile girmez ev neresi olursa olsun ikiside bir mekan kavgasına girişceklerdir burası benim bölgem burası benim bölgem die haberin olsun ve diyeceğim birşey daha asla kedini kısırlaştırma çiftleştirmessin olur biter ben çok üzülüyorum düşünsene seni kısırlaştırdıklarını... :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cintoniq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende çiftleşmek istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 mişaylamı? ama o erke... her neyse.. olur.. ne zaman?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yazık lan kediye bi ayı falaanal :) kısırlaştırma :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aslan gibiydi simbam. Attım odaya dişisiyle 15 dakka sonra noluyo diye bakiim dedim. Bu arada şinşilalar sanırım yasemin kokusu salıveriyo mutlu olunca ilginç bişi. Bu işi götürüyo kapıyı açınca pis pis baktı bende eöö pardon modunda geri çekildim. Süper yavruları oldu, 2 anneye 1 babaya babaya gelende verildi bir arkadaşa, süper bişi oldu. Gel gör ki kedimi çaldılar sonra. İşte millet ibne olunca, yapıcak bişi olmuyor. (album:2107) Pek şirindi kendileri.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Alexi çalma olayı nasıl oldu yaw biraz anlatırmısın[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Selamlar Bence kisirlastirma hayvan bunalıma girip intihar bile edebilir eger his ederse ole bi şeyi Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhurgoyf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe bendede siyam var.azdıkça salıyoruz sokağa kendısı ısını halledıp kapının onune gelip pişkin pişkin ben bitirdim işimi alın beni içeri manasında miyavlıo o_O[signature][hline]so high a price so willingly paid hot blood flows and a ruler is made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Martı bekle :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yaa benim kuzenimin 3 yasinda erkek himalaya cinsi kedisi var. ona es ariyoruz. zavallicik miyav miyav miyavliyo aksamlari.. yardimci olursaniz sevinirim(özel mesaj atin) Resmini de koyiyim..[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 edit : yanlis oldu. [Bu mesaj Lth tarafından 21 Şubat 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar