TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mageyim lvl 14 şuan.Kuş alıp süzülebilir miyim?Evetse level kacda ve nasıl?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Adamim kuş alamıyorsun ama paraşüt ile yamaçlardan süzülerbilirsin yamaç paraşütü alicaksin yalniz benim bildiğim xr de satiliyor git bi bak... ;) [Bu mesaj Dorphs tarafından 20 Şubat 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Eğer adrenalin peşindeysen dağın tepesine çıkıp atlayabilirsin , ölmüyosun da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 imzanla sorun arasinda bir baglanti mi kurmaliyiz??[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: dEaThMooN, 20 Şubat 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Eğer adrenalin peşindeysen dağın tepesine çıkıp atlayabilirsin , ölmüyosun da :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bu arada daha kus alabilmek yok ama belli yerlerden iki nokta arasi parayi bastirip ucabiliyorsun.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 İmzamla lakası yok imza iş yerim hava alanında çalışıyorum.Yürü yürü çekilmıyor bazen bi manzara izliyim dedim kuşda hep göl kıyısından uçuyor hehe.[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Kuş alabilirsin gemi ile geç Booty Bay a ordan Senegal Papağanı satıyolar 40 silver ayrıca başka papağanlarda var.Onlardan alabilirsin.Ama binmeye kalkma sakın papağan biraz aksi havada iken seni aşşa atabilir.:)[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yani işin özeti kardeş alamazsın! alırsında baykuş papagan vs küçük olnalardan alırsın bi işe yarıyolarmı bilmiyorum... sen galiba teldrasil-darkshore arası uçuyorsun ... başka şehirlere gidersen karada uçanlarda mevcut...ama ücretli.. (ehee beta günlerini hatırladım bug vardı kuç uçmak yerine yerde koşuyodu ... komediydi...)[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar