Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durock'da metal müzik günü


Selamon

Öne çıkan mesajlar

20/02/05 [Bugün] Taksim Durock'da Ankara'dan Sınıf64 ve Crossfire'ın İstanbul'dan ise False in Truth ile menajerliğini üstlendiğim grup ElectroCute'un konserleri olacak. Kapı saat 16.00 da açılacak, giriş 5 milyon -ilk içki dahil- olacak.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhteşem bir geceydi ! Gelmeyen patilerin çok şey kaçırdığını üzülürek söylüyorum. (Öyle bir head bang yapmışızki halen boynum ağrıyor)

Önceden beri takip ettiğim arkadaşlarımın da üyesi oldupu grup Sınıf 64 ilk olarak sahne aldı şahane bir performans sergiledi. Ardından sahneye çıkan çok sevilesi insanların grubu Crossfire sevgimizi ve güvenimizi boşa çıkarmayarak çok kaliteli bir performans ortaya koydu. Crossfire'ın ardından sahne alan grubum ElectroCute ise güvenimi boşa çıkarmadı. Muhteşem bir performansın yanı sıra seyirciyle başarılı etkileşimi sayesinde bilzere harika saatler yaşattı. Bütün bu thrash metal fırtınasından sonra sahneye gelen False In Truth geceyi death metal le noktaladı ve DoRock Bar ı inanılmaz coşturdu.

Bu muhteşem performanslardan sonra bu işin tekrarı olmazssa ve daha çok insana ulaştırılmassa yazık olur. Gelen patiler ne denli keyifli bir gece olduğunun farkındadır, gelmeyenler ise umarım başka bir konserde bu harika performansları izleme fırsatını yakalar.

ElectroCute hakkında hertürlü bilgi ve demo kayıtlarına ulaşmak için tıklayın[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...