nakata Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 herkese iyi geceler bana grup vitaminin sarkıları lazım ancak hicbir programlardan cıkmıyor.. bulabilecegim bi adres varmı?? simdiden sagolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjorn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 niye gidip albümünü almıyorsun :)?eski albümleri akmarda,karşı tarafta bulabilirsin :)?[signature][hline]We don't need no education. We dont need no thought control. No dark sarcasm in the classroom. .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ares i indir ordan bulabilirsın[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ares veya morpheus adlı kazaa cinsi prog. ile bulabilirsin ayrıca denedim kazaadada çıkıyor. grup vitamin - dokundur'u özellikle tavsiye edeirm :)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 harbi ya dinlemeyeli uzun zaman olmuştu... ne güzel bir gruptu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben hala dinliyorum walla.. bi da ragga oktay da fena diil yani tavsiye ederim.:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya bu adamların bi sarkısı vardı bole adam mektup okuyo tarzında komik biseydi.. o lazım bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu grup vitanmin geçen gün dreamda çıktılar eheuhe güzeldi bayaa eskiyi hatırlamak güzel oluo :) KAsedini al bencede gruba faydan olur :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: nakata, 24 Ocak 2005 19:41 tarihinde demiş ki: ya bu adamların bi sarkısı vardı bole adam mektup okuyo tarzında komik biseydi.. o lazım bana.. şarkının adı hıyardı sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 a$kın gözya$ları mı sevdanın gözya$ları mı neydi o $arkının adı. hatta albümün ismi de oydu.. hıyar dedim de aklıma geldi. yeni sevgilinle aran nasıl? *** ebabil bir ku$sa saka daha ku$tur ku$tur,ku$ olacaktır. ku$tum,ku$tunuz,ku$tular,ku$arlar vs vs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yayayaa ne güzel şarkıydı...caım çekti gidip dinleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 " Hatırlarmısın sazLar çalınırdı Çamlıcanın bahçelerinde, Benimde Arabanın Teybini çalmışlardı."[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dediğim gibi güzel günlerdi o günler davullar çalınır, blok flütler çalınır tabi kendini bilmezler içinde grup vitamin kaseti olan araba teypleri çalardı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 grup vitaminin şarkılaını arıanlar netten emuleyle kolayca çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dc++ tan turk hublarına gırıp hepsını bulabılırssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya bu fırlamaların çıkarttıkları albümlerin adlarını söyleyebilecek olan bi pati mevcut mu :-?[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 19 Şubat 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 o mektuplu parçada o kadar dinlettikten sonra ''bi dakka doktor bey geliyorum'' diyodu. süperdi.[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Karga karga gak dedi Çık şu dala bak dedi Çıktım baktim o dala Armudun iyisini ayılar yermiş :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Toledor, 25 Ocak 2005 07:38 tarihinde demiş ki: " Hatırlarmısın sazLar çalınırdı Çamlıcanın bahçelerinde, Benimde Arabanın Teybini çalmışlardı." yerlere yattım gülmekten.. :D :D hic kimseye sokulmaz hic yaklasmaz ki bende kotu niyet yok ama boyle de yatilmaz ki yanlis yoldasin hamiyet bak izah edeyim sana sana bir suru kiyak gectik yamuk yapma bana ula hamiyet ne bu vaziyet bu ne rezalet ne bu eziyet gözümüzde fazla büyüttük seni çok havalara girdin güzelsin dedik anladık ama kanımıza girdin düşmanlığa gerek yok ki eski dostlarız biraz insaf et be hamiyet biz de insanız ula hamiyet ne bu vaziyet bu ne rezalet ne bu eziyet verem ettin günlerdir bizi biz kaybettik kendimizi tövbe ettik vazgeçtik çektik elimizi eteğimizi konakta mı büyüdün beyaz hamiyet şerrindne korusun allah şaşırttın feleğimizi birşey söylemek ister canım ama eller duymasın boşver bunları hamiyet sana bişi olmasın yağrabbi şükür bize şapur şuğur başkalarına selam söyle hamiyet bütün aşklarımaa ula hamiyet ne bu vaziyet bu ne rezalet ne bu eziyet böyle bi şarkıları vardı fatoş almış orağını aman fatoş canım fatoş fatoş almış orağını ot biçmeye gidermiş ah ot biçmeye gidermiş yolda dört young delikanlı aman fatoş yandım fatoş orda dört genç delikanlı fatoşa da rastlamış ah fatoşa da rastlamış birincisi biraz ürkek aman fatoş yandım fatoş birincisi biraz mahçup yanağını okşamış ah yanağını okşamış ikincisi biraz çapkın aman fatoş yandım fatoş ikincisi biraz çapkın donunu da indirmiş ah eteğini kaldırmış üçüncüsü anasının gözü lavitey fatoş aman fatoş üçüncüsü anasının gözü otlara da yatırmış ah otlara da yatırmış dördüncünün yaptıkları laviyetto aman fatoş dördüncünün yaptıkları bu türküde söylenmez ah bu türküde söylenmez bü türkünün ana fikri aman fatoş canım fatoş bu türkünün ana fikri bütün erkekler öküz ah bütün erkekler öküz ana fikri baba fikri aman fatoş canım fatoş ana fikri baba fikri kızlar öküzü sever aah kızlar öküzü sever bu türküyü duyan kızlar aman fatoş canım fatoş bu türküyü duyan kızlar ot biçmeye gidermiş ot biçmeye gidermiş bi de böyle bi şarkı vardı.. bunları bulamadım bi türlü.. dc++ nedir nerden bulurum??[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 dc++ da bir download programı[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar