Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic or Not to Magic...


Ramocan

Öne çıkan mesajlar

Nerden baksam en az 4 yıl oldu Magic'i bırakalı....Kimilerinin "Aha bunlar ne abi?" dediği dönemde haşır huşur trade yapar, kendi kafamıza göre deck dizerdik.Tabi o zamanlar internette deck sitesi bile yoktu. Türkiye'de MTG oynayan insan evlatlarının sayısı bir elin parmaklarını geçmezken elimde Power 9 vardı. Ban'lara tav olup WoTC'ye mail üstüne mail attığımız zamanlardı.
Dün Alsancak'tan geçerken rastladım birkaç genç yeniyetmeye.Türkçe kartlar falan çıkmış galiba.Şimdi görüyorum ki Paticik'e bile bölüm açılmış.Hatta Alan Yetkilisi Levent'te hiç yabancı gelmiyor(galiba Gay'di yanlış hatırlamıyorsam :p)
Neyse, şimdi tekrar başlamak ne kadar zor geliyor.Booster'a para vermek, internetten errata indirip sabah akşam okumak...
Ama yine de MTG oynayan kardeşlerimizin yardımına koşmak isterim elimden geldiğince.
Hoşgeldim Galiba...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar ve hoşgeldiniz,

İsminizi bana özel mesaj olarak atarsanız memnun olurdum. Eski bir oyuncuyla tekrar görüşmek bana zevk verirdi. Diğer taraftan; evet, sekiz-dokuz yıl öncesinden bu zamana pek kimse kalmadığı konusunda da haklısınız.

Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan
The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eski oyuncuların Magice yeniden başlamasını görmek kadar daha cok zevk veren hic bir sey yok bana su anda, inşallah böyle bir akım başlarda herkes tekrara Magicin Büyüsüne kapılır ve yine cıkartırlar decklerini masaların üstüne.

Bu arada beni bir başkasıyla karıştırdın muhtemelen, çünkü ben magic oynamaya 1.5 sene once basladım, senin magic oynadıgın zamanlarda, ben frp oynayan magicte neymiş diyen gayette fazla yogunlukta nefret duyan bir insandım magicee karsı.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 sene önce bir magic furyası cıkmıstı.O zamanki ilgi cok daha guzeldi.Birbiri ardına cafeler acılıyordu.Bende tekrar donmeye karar verdim fakat baktımki oynanabilecek ortam yok cafe yok vs.
Umarım hersey o gunlerki gibi olur gene bir furya baslar.[signature][hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki:
Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...