schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 valla yapacak birsey bulamadim sıkıntından actim sphereyi (55i) actim gm char bi yandan geziniyorum bi yandanda oolesine para dupeluyorum valla calismalarima gore 2.147.483.647 gp den fazla para oldugu zaman statusteki gold bolumunde gozukmuyor bundan fazla para koysanda hep bu rakam oluyor :D 2Km :P yani 2147m ayrica merak edenler icin 2147 m yuvarlarsak 2500 kg ediyor :D istatistik bilgilerimiz burada bitti :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: .add i_bag .add i_gold para çantaya konur .xamount 65000 (golda) .dupe 256 çanta kapanır .dupe 200 (çantaya) bu şekilde 30 saniyede falan 3.328.000.000 gp yapabilirsin sen kaç saat uğraştın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ugrasmadim ki canım sıkılıyordu iki dakkata dupeladim deceittin girisine malikane yaptim her yeri dosedim citten haliya kadar bir sehir yaptim dur aktarayim koyarim buraya :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 olay belki sphere ile direk alakalı da olmayabilir, demek istedigim client bazlı bi restriction varsa zaten sphere istese de gösteremeyebilir fazlasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: CEDAY, 21 Şubat 2005 00:38 tarihinde demiş ki: olay belki sphere ile direk alakalı da olmayabilir, demek istedigim client bazlı bi restriction varsa zaten sphere istese de gösteremeyebilir fazlasını. Amatör bir çalışmaya profosyonel bir yaklaşım,o da güzel ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar