skyly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Arkadaslar bir bolgede yagmurun yagip yagmadigini checklemek istiyorum. Oyunun icinde .sector.rain diyince yagmur yagmaya basliyor. Bende bir oyuncunun uzerindeki evente soyle denedim: if ( = 1) ve if ( = 1) diye check ettim konsolda ERROR:(asdasd.scp,19)Undefined symbol '' diye çikti. Bunun için ne kullanmam gerekiyor?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 peki script çalışıyor mu? if (0 = 1) falan gibi dene dicem olmadı git irc.sphereserver.com dakilere sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 herhalde sector.rain i anlamiyor...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 allah allah bu sefer hiç bir sey olmuyor[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Arkadaslar bilen biri yokmu?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar