Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 11 AT-AT indirdik aşağı sarıp sarlamayıp ardeth kullnıyodu hemde 4 ünü heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bizim resimleri de koyun bre insafsızlar cuk kadar odada bi resmimiz yok :P ...[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 chemical senide sordum chiptech e yok dedi. Tüh dedik o kadar da yakacak plastik atık vardı burda diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kimdi abi o paso lightning veren eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ühühüh quake'e yer kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Head, 29 Ocak 2005 06:28 tarihinde demiş ki: kimdi abi o paso lightning veren eauhea valla jacad'da bir trafo vardı cız-bız yaptı bizi habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Olsun yinede tur sonunda birinciydim =) o elemana adeks jeneratörünü baglıcaktık sonunda force kesmiorda arkadaşı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ehehe süper gidiyor. Dota'da Alexi gengliyor.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ahaha acıktım! =P hamburger kotu. yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hım çizburgeri o kadar kötü gelmemişti ama kurumsuydu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yiyecekler o kadar iyi değil ama açlığı bastırmaya yetiyor. fiyatı da ucuz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 farketmiyo abi 2 tanesini mideye indirdim ama koftesi biraz kotuydu yani eheh. @cold: evet abi baya ucuz yani sinitsel 1.750 yani baya normal disariya gore. [Bu mesaj Chiptech tarafından 29 Ocak 2005 07:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Jaan, 29 Ocak 2005 05:13 tarihinde demiş ki: Hayatımda ilk defa jedi academy oynadım diseppear saolsun bir combo gösterdi bütün milleti alaşağı ettim. :) Acemi şansı diye bunna denir. Mecük üşenmezse resim upload edecek :) eheh ben sana jedi sen bana avp2 ogrettin ikimizinde acemi sansi uzerindeydi sen ogrendikten sonra benim liderligime son verdin bende bir kac oyunda liderlige oturdum ^^ bu arada gercekten cok guzeldi ilk baslarda bayik gelsede sonlara dogru acildik bir daha yapmak isteyen cok =)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 29 Ocak 2005 08:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar karpuz (Derya)'nın cep telefonunu bana özel mesaj olarak atabilirmisiniz. Önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Aranizda katilamayanlarda var bir daha olsun bizde gelelim...[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 cidden çok zekli bir lan partydi. Kısa bir süre içerisinde (trip kafe trip yaptıktan sonra) böle güzel bir organizasyonu hazırlayanlara teşekkür ederim. Kafeye gitmeden önce aklıdma bir çok soru işareti vardı ama hiç biri gerçekleşmedi. patiden bir çok kişiyle yüz yüze tanışma fırsatı buldum. Sabaha kadar geyiğin dibine vurduk :) (jedi adamın bayrakla ne işi olur lan!) Coldwind saolsun wow eu beta client getirmiş. Orada kopayaltıp almayı da başrdım değmeyin keyfime :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 efet eve de geldim süper organizasyondu acaip eğlendik saolasın karpuz[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 lan şimdi gel de uyu ya. ööf.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Jaan, 29 Ocak 2005 09:33 tarihinde demiş ki: cidden çok zekli bir lan partydi. Kısa bir süre içerisinde (trip kafe trip yaptıktan sonra) böle güzel bir organizasyonu hazırlayanlara teşekkür ederim. Kafeye gitmeden önce aklıdma bir çok soru işareti vardı ama hiç biri gerçekleşmedi. patiden bir çok kişiyle yüz yüze tanışma fırsatı buldum. Sabaha kadar geyiğin dibine vurduk :) (jedi adamın bayrakla ne işi olur lan!) Coldwind saolsun wow eu beta client getirmiş. Orada kopayaltıp almayı da başrdım değmeyin keyfime :) evet aynı şekilde , coldwind'e buradan saygılarımızı iletiyoruz.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Just g3nk.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 head wow'un haberlerini bekliyorum ;)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 iyidi hoştu. daha yaparız bundan. hatta yazın LAN haftası yapalım. 10 gün kadar 1er gün arayla her gece. bi daha bilgisayar görmek istemiceksiniz en iyi terapi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 "Kan alırım." "Babanı kes." "Hadi uzun eşşek." "G3nk." "Rapesquad." Gecenin unutulmazlari. Adeksin önündeki fotoğraf çekimi insanların tepkisini topladım. Cadde trafiğinden şehir militanı gibi geçmem, eve balık gibi dönmem. Ancak dağılmak istememiş olmamız. Birşey daha Karpuz : OLM ALEXI HADI GEL VUR AT SIK LÖLÖ Alexi : Tamam. Karpuz : OLM HADI HADI LÖLÖ Alexi : Tamam. Karpuz : TAKIM OYUNU ANLAMIYOSUNUZ ÖLDÜM MNA Alexi : AAAAAAAAAEEEHHHHHHHHHH Disap *fısıldamalar* : Dengesiz olm bu. JaaN : Durun önünüze geçiim şöyle. Topluluk : EAAAAAAAAAAAAAA. Sabah 7. Alexi : Ortada sağlam g3nk var. Biri : g3nk ne ya ? Just g3nk, keep up m8.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Sly-One, 29 Ocak 2005 10:10 tarihinde demiş ki: iyidi hoştu. daha yaparız bundan. hatta yazın LAN haftası yapalım. 10 gün kadar 1er gün arayla her gece. bi daha bilgisayar görmek istemiceksiniz en iyi terapi. Vietnamda sağlam dogfight yaptım senle de, bulamadım bi türlü seni. Hrmf.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 uzun eşşek de oynasaydık keşke , o kadar bağırdıydım.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar