circumciser Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 eskiden .pg yazdıgımda page olasa bile page yoq dıyordu ama sımdi .pg de hiç bir şey yazmıor ve consolda hata da vermıor bırısı yardım etsın tek sorunum su page bilen bır arkadas varmı aacaba oralarda?[signature][hline]Always Club Mode On
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 smsgx function'unu değiştirmiş olabilirsin silmiş olsan hata verirdi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya sılıorum page sıstemını yenı scp yukluorum gene aynısı daha oncekı quann locus dalgsını da deıstırdım ama aynı acaba ne yapmam gerek yada elınde scp si olan atabılrmı?[signature][hline]Always Club Mode On
Rasmus_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ya bi scp nin içinde smsgx function ı vardı onu silmissindir.
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 silmis olsa consol'da smsgx vs.vs diye hata verir ama yOk diyo :)[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Rasmus_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Pardon ben onu hata veriyor diye okumuşum sorry....
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ne our ne olmaz şunu ya zbi yere [function smsgx] sysmessage [signature][hline]neden bu düzen böyle neden herkes sahte
Öne çıkan mesajlar