BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Beylikdüzünde oturuyorum (tatilyanın orası) teşvikiyeye en kısa nasıl giderim yardım lütfen ??[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 paris'in altında görünce koptum..eloğlu paris'e gitmiş..sen teşvikiye'ye..hadi hayırlısı..(gecegece saçmalıyorum kusura bakma)[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hmm tam emin deilim de at kendini taksime , ordan bulursun. Iett hareket amirligne bi de metrodaki elemana sor. metro gidiosa ona bin ( 4ncu Levent-- Taksim Metrosu) yoksa atla ordan otobuse git[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
mutos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 direk sizin ordan taksim otobusleri vardır yani olması lazım ole gitmisligim vardır.taksimden sonra zaten atla bi otibuse yallah :p[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Andy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 taksime git bi sekilde.. taksiye binebilirsin, ya da akm yanında geziistanbul mu oyle garip bi kafe olması lazım, onun karsısından tesvikiye dolmusları kalkıyor, atla ona ;)[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Taksim'e git, ordan metroyla Osmanbey'de in, Nişantaşına yürü.Ordanda Teşvikiye.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Öne çıkan mesajlar