Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 WoW ın daha 2 haftası dolmamıştı. Ancak herkes bir an önce savaş istiyordu. Tek tük gruplar birbirleriyle kapışıyor, ancak insanlar bir türlü organize hareket edemiyorlardı. İşte böyle bir akşam, Alliance kısmısına raid yapalım, onlar ölsün biz eğlenelim diye düşündük. For the Horde nidalarıyla toparlanmaya başladık. Nerden bilelim, Alliance da bizi bekliyor ve hazırlık yapıyor? Xroads çıkışında toplanmaya başladık. Bir grupda border da bizi bekliyordu... Yola koyulduk... Border a ulaştık ve orada bizi bekleyen grupla kaynaştık, raid grubundaki büyük bir çoğunlukla beyinsiz olan horde kardeşlerimizle tanıştık... Adamlar sanırım ilk defa mmorpg oynuyorlar, grrr Efenim burda anlamayan dallamalara birşeyler anlattıktan sonra, yola çıktık. Söylenen şey, kesinlikle gruptan ayrılınmaması ve gruba liderlik eden kişinin önüne geçilmemesiydi.. Tam tersi anladılar. :) Neyse, yolda önümüze çıkan moblar, daha targetlanamadan ölüyorlardı... Herkes gaza gelmişti! Düşman topraklarına yaklaştıkca, karşımıza tek tük alliance çıkıyordu. Yazık adamlar karşılarında 20 kişiyi birden görünce kimbilir neler hissetmişlerdir? Onların yerinde olmak istemezdim. İşte 1vs20 görüntüler ;) Adamların diplerine kadar gelmiştik, ancak halen sadece tek tük insanlarla karşılaşıyorduk. Bu gruptaki beyin yoksunlarını aksine gaza getirsede ben ve birkaç kişiyi ciddi anlamda tedirgin ediyordu... Diplerindeydik, ama tek tük çıkmaya devam ediyorlardı. Derken, karşımıza ilk ciddi grup çıktı. 6-7 kişilerdi ve büyük olasılıkla bizim kalabalığımızdan korkup kısa sürede öldüler. Bunlar da ölünce, bizdekiler iyice gaza geldi ve gördüklerinin peşinden birer ikişer koşup grubu dağıttılar. Durun dedik durmadılar, regroup dedik takmadılar... Ve işte şöyle bir sonuçla karşı karşıya kaldık... (Bu arada bu ss da o dibimde bekleyen human galiba. Biri gelir resler diye bekliyor :)) Akabininde raid chatten konuşmaya başladık. Ve kararlıydık, geri dönüp Alliance'a günlerini gösterecektik... Ben buna inanmıyordum. Çünkü hiç kimse laf dinlemiyordu. Organizasyon sağlanamıyordu, zafer imkansızdı. Çıkmaya, devam etmemeye karar vermiştim. Ancak ısrarlar sonucu devam etmek zorunda kaldım. Xroads da raid grubuna yeni kişiler ekledik. Sayımız 35 civarına geldi. Border da tekrar toplandık. Yolumuza çıkanı indiriyorduk. İndirirken ben ve birkaç kişi "dağılmayın, milletin peşinden gitmeyin" diyorduk ancak takan yoktu... Aşşağıda birkaç tane 1vs35 savaş görüntüsü göreceksiniz. :) Bu anlarda gerçekten Alliance mensuplarının yerinde olmak istemezdim. Tabi bizimkiler bunların peşinden koşarken fenaa halde gaza geldiler... Durduramadık adamları resmen. 35 kişilik grupta, yanyana gezenlerin sayısı 15 bilemedin 20 idi.. Bu arada, Alliance Terrority e girmiştik ve onlar bize saldırmadan biz onlara saldıramıyorduk. Bunu fırsat bilen uyanıklar, bize saldırmadan etrafımızda dolanıyor ve arkadaşlarına bilgi veriyorlardı. Bu durum yüzünden milleti uyardık. Dağılmamalarını, alliance ın büyük olasılıkla toplandığını söyledik, ama nafile... Bu arada biz az da olsa grup halinde durmuş konuşuyorken, stealth olan bir alliance kalabalık grubun ortasına girip bana saldırdı arkadan. Bu adamın akıldan yoksun olduğunu düşünüyorum. Herkes birer defa üfledi adama ve öldü :) Ve yolun devamında karşımıza yaklaşık 20 Alliance mensubu çıktı. Bunlarla savaşmaya başladık. Kuzeye doğru koşmaya başladılar. Bizim dallamalar da peşlerinden. Derken, yaklaşık 20 Alliance mensubu da tam Güney kısımdan üstümüze çöktüler... Etrafıma baktığımda, 10-15 Horde birleşmiş durumda, gerisi dağalmıştı. Güneydeki grup ortaya çıkınca kuzeye doğru koşanlar da durdu ve saldırıya geçtiler... Adamların taktiksel olarak başarıları inanılmazdı. Müthiş yönetiliyorlardı. Sayıca bizden kalabalıklardı, ama savaşı kazanmalarındaki asıl faktör müthiş bir şekilde organize olmuş olmalarıydı. Bundan sonrasını yorumsuz veriyorum ;) Söyleyecek pek de birşey yok zaten... [img]http://www.profocio.net/wow/hikaye1/035.jp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Not1: Yazı Paticik/wow sitesi için yazıldı. Ancak resimler konusunda teknik bir problem olduğu için foruma koydum şimdilik. Not2: Bir sonraki raidde, video çekmeyi planlıyorum, eğer ayarlayabilirsem. Not3: Golden Horde guildini tez vakitte 50-60 üyenin üzerine çıkartıp, birlikte çalışıp mantıklı raidler yapmak zorundayız... 30 üyesi var şu an Golden Horde nin. Katılımlarınızı ve arkadaşlarınızı çağırmanızı bekliyoruz. Ciddi kalabalık ve laftan anlayan insanların olduğu bir guildde olmadıkça, bu oyunun zevki çıkmıyor.[signature][hline]Profocio Hosting [Bu mesaj Eno tarafından 04 Aralık 2004 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Güzel fotolar paylaştığın için sağol :) Sanırım raidteki arkadaşların hafif ogre kırması amerikalılar :P Bu arada senin lag hep sarı bende US beta hep kırmızı olurdu 1024 adsl çıkış olduğu halde :( bağlantın nedir eno?[signature][hline]Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahahaha horde kaybetmeye mahkum !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 256k adsl. bölgeden bölgeye çok değişiyor adsl performansı.. bu bağlantı konusunu da noktalayalım da dağılmasın asıl konu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: MeTh, 04 Aralık 2004 04:52 tarihinde demiş ki: ahahaha horde kaybetmeye mahkum !!!! O kadar kolay değil yavrum :)[signature][hline]Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ya boyle işte bu horde oynayanların çoğu laftan anlamıyorlar level 25-30 arasıyız level 10 goruyorlar onu bile oldurucekler bırakın gitsin ya biz grupsak grupla savasalım hemde level 30 olmussun artık level 10a saldırma yani[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Güzelmiş ama işte düzenli birşey oluşturmak daha mantıklı böyle paldır küldür olmuyo işler bizde bi kere böyle yapıp dağılmıştık hehe :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tam aranan savas ıste o ne ole .. ama TABIKI ALLIENCE YINE KAZANDII!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 işte alliance stratejisinin gücüüüüüüüü horde her zaman kaybedecek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 güzelmiş özendim valla[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinzawai Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yasasın alliance![signature][hline]''Düşüncemize,kendi düşüncemiz olduğu için inanmamayı öğrenmeliyiz'' - Valery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ya abi bakın 5 senedir Amerika'da öğrenim görmeden en azından öğrendiğim birşey varsa o da bütün Amerika'nın gerizekalı dolu olduğudur. Guilde aman diyim Amerikalı almayın. Ben geliyorum yakında, recruitment officer yaparsınız beni :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Blinky, 04 Aralık 2004 09:13 tarihinde demiş ki: tam aranan savas ıste o ne ole .. ama TABIKI ALLIENCE YINE KAZANDII!!! Eh deplasmandaymışız bizde yani... Zaten daha Alliancelerin raid yaptığını görmeye şahit olamadım oynadığım sürece[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Alliance raid yapiyo. Dogu kitasinda, Tarren Mill'e raid yapiyolar. Bolgede ne kadar dusuk level adam varsa biciyolar. Merak ediyorum ne zaman ?? disinda bi level gorup karsilik verecem... Hayir boyle 7 8 tane ?? adam uzerine gelirken bi sey de diyemiyosun. Sonucta contested area, PvP server'i. olagan seyler. sinirlenmemek lazim. Herkes istedigi gibi oynar, baskalarinin quest'lerini bozar. Isin guzel tarafi da burda belkide.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bende de var baya bir ss ! Bir ara koyarim. Ben en son Elca'yla O/C savasinda bu kadar eylendigimi hatirliyorum... Cok zevkliydi. Alsinda soyle birsey var Adamlarin sehirlerinin dibine kadar girdik yani. Belliydi boyle birsey olucagi. Zaten herkes de bunu biliyordu yani. Girersen Ash'e boyle 50 tane NE gelir biner tepene. Neyse bence ilk basarili raid'di... Basarisi ne diyeceksiniz. Benim guardlarin korudugu yerler disinda orada gercekten girmedigim yer kalmadi. Hatta o beyaz kurtlardan nefret eder hale geldim. Ordan burdan cikiyorlardi. Ayrica ayri bir basari ise lvl'i yuksek bircok kisi kestik. Raidden sonra listeye baktim da bir Avatar kalmis kesmedigimiz yani o da yoktu zaten... Ayrica baya bir sure guardla ugrastik ! Tabiki kesmek imkansiz ama iste eylence olsun... Kisacasi buyuk amaclarla yapilmis bir raid degildi, ama buna ragmen kucuk insanlarla buyuk bir sey gerceklestirdik bence... Bayan - Golden Horde[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 betada hangi ırkların classların ne sıklıkta oynandığına dair bir istatistik vardı, bunun yerini bilen ve link verebilcek varsa çok sevinirim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eline saglık Eno ama canımız cekecek simdi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Gerçektende çok zevkli olduuna eminim. Ve sizi temin ederim ki Wow EU geldiinde Horde'un bu duruma düştüünü göremiyeceksiniz.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 alliance rullz diecem kızacaksınız simdi ama ööle :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahahha süper ss ler tam gazlık[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Eed ss ler cok guzel[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bizim serverdada (blackrock) tahminen 150vs150 bir raid oldu dun, cok eglenceliydi,sslerle boyle uzun uzun anlatirdim ama useniyorum :|[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 A oldumu şimdi sen raid yap SS çek bizle paylaşma.[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bende oynamak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar